Gündem E-bordro hizmeti ile maaş dökümünüzü elde edebilirsiniz!

E-bordro hizmeti ile maaş dökümünüzü elde edebilirsiniz!

21.08.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması ile birlikte artık sanal ortamda da maaş bordroları incelenebiliyor. Tüm kamu personelleri artık en güncel aya ait olan maaş bordrolarını dahi Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinden öğrenebilme şansını yakalıyor. Maliye Bakanlığı e-bordro uygulaması e-Devlet sisteminden güvenle kullanılabiliyor.

E-bordro hizmeti ile maaş dökümünüzü elde edebilirsiniz

Maliye Bakanlığı’nın kamu personellerinin maaş bordroları ile ilgili olarak sunmuş olduğu yeni hizmet çerçevesinde artık kamu personelleri maaş bordrolarını elektronik ortam üzerinden kontrol edebilme şansını yakalıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı2nın e-bordro uygulaması ile birlikte kamu personellerinin sunulan bu önemli işlem kolaylığı ile birlikte memur maaşı almasından dolayı hak kazandığı maaş bordrosu evrakını inceleyebilmek isteyen tüm kamu personellerinin maaş bordrolarına daha kolay bir şekilde ulaşabilme şansına sahip olabilmesi mümkün oluyor.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLİK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişen teknoloji sayesinde insanların internet erişimi konusunda çok önemli avantajlardan ve çok önemli kolaylıklardan yararlanabiliyor olması internet üzerinde yer alan dijital hizmetlerin getirdiği kolaylıklardan ve avantajlardan kolaylıkla yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor. Bulunduğu her yerden kolaylıkla sanal ortama erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen insanlar, yaşamlarının her alanında kendisine çok önemli çözümler sunan dijital hizmet uygulamalarını artık çok daha kolay ve çok daha pratik bir şekilde kullanabilme şansına sahip olabiliyor. İnternet ortamı üzerinde son yıllarda kamu kurumları tarafından da sunulan dijital hizmetleri kendisine etkin şekilde yer buluyor. Özellikle de insanlar internete erişim sağlayabildiği her yerden kamu kurumlarında yapacakları işlemleri internet ortamında yapabilme imkanına sahip olabiliyor. Üstelik mesai saati koşulu olmadan günün her saatinde kam işlemlerinin gerçekleştirilebilmesine yardımcı olan bu dijital kamu hizmet uygulamalarından birisi de Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulamasıdır. Türkiye’deki her bir kamu personeli elektronik ortam üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın dijital resmi hizmet uygulaması e-bordro uygulaması aracılığı ile en güncel aya ait olan maaş bordrosu bilgisini dahi kolaylıkla inceleyebilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de kamu kurumlarında görev alarak, her ay başında memur maaşı alan kamu personellerine yasal olarak verilmesi zorunlu maaş bordrosunu sanal ortam üzerine e-bordro uygulaması ile birlikte taşıyan Maliye Bakanlığı, kamu personellerinin internet hız ve kolaylıklarında maaş bordroların ayrıntılı dökümlerini inceleyebilme şansına sahip olmasını sağlıyor. Kamu çalışanlarının memur maaşları için düzenlenen maaş bordroları içerisinde de aldıkları net maaş tutarı, brüt maaş tutarı, kesintiler, ikramiyeler ve sigorta prim ödemeleri gibi tüm ayrıntılar yer alıyor. Bu sayede çalışanların aldıkları maaşların ayrıntılı dökümü hakkında bilgi sahibi olabilmesi sağlanıyor. Maliye Bakanlığı’nın elektronik ortam üzerinde yer alan e-bordro uygulaması ile vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde maaş bordrolarının ayrıntılı dökümlerini internet ortamı üzerinden öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Güncel aya ait olan maaş bordrosunun görüntülenebilmekte olduğu Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinden bir önceki aya ait veya çok daha öncesinden bir aya ait olan maaş bordrosunu kolaylıkla görüntüleyebilme fırsatını yakalıyor. Maliye Bakanlığı’nın en yeni dijital hizmet uygulamasını elektronik ortam üzerinde e-Devlet sistemi aracılığı ile kullanabilme şansına sahip olabiliyor. Maliye Bakanlığı’nın internet üzerinde hizmete açmış olduğu e-bordro uygulaması özellikle de kamu personellerinin ayrıntılı bilgilerini tüm detayları ile birlikte öğrenebilme imkanına sahip olabilmesine yardımcı olduğundan tüm kam personelleri tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.