Gündem E-okul veli bilgilendirme sistemine veliler nasıl giriş yapacak?

E-okul veli bilgilendirme sistemine veliler nasıl giriş yapacak?

03.10.2016 - 08:51 | Son Güncellenme:

Eğitim alanında yapılan yeniliklerin en başında gelen e-okul sistemi binlerce kullanıcısı tarafından yoğun bir talep görmüştür. Öğrenci durumunu E-okul sistemi üzerinden takip etmek mümkün. E-okul sisteminden yararlanabilmek için giriş şifresine sahip olmanız gerekiyor.

E-okul veli bilgilendirme sistemine veliler nasıl giriş yapacak

Milli Eğitim Bakanlığının uzun yıllardır kullanıma geçtiği okulda bulunan öğrencilerin eğitim durumları hakkında olan tüm bilgilerin saklandığı bu bölüm içerisinde yer alan sisteme e-okul adı verilir. Okul idarecileri, eğitimciler ve de öğrenciler tarafından büyük iş kolaylığı sağlayan bu e-okul sistemi sayesinde herkes en detaylı bilgilere kısa bir zaman dilimi içerisinde ulaşabilir. Öğrencilerin yapacak olduğu bu tip çalışmalar sonucunda karşılarında yer aldığı ve de bu noktada hizmet aldıkları çeşitli işlemler vardır. Öğrencilerin okul bilgileri, sınav bilgileri ve de diğer tüm bilgilerin içerisinde yer aldığı sisteminde kullanımı oldukça kolaydır. Çok fazla öğrencinin kullanıma geçtiği bu sisteme olan erişim kolaylığı ve de içerisinde yer alan bilgilerin öneminden sonra artık bizler de bu tip çalışmalardan kolayca yararlanabiliriz.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Yapılmakta olan en hızlı çalışmalardan birini oluşturan bu çalışmalar sonucunda artık bizler kısa bir zaman dilimi içerisinde yer alan bu tür bilgileri kullanabiliriz. Gerçekleştirilen çeşitli çalışmalardan sonra artık vatandaşların da bu uygulamayı aktif bir şekilde kullanmaya başlandığı gözlenmiştir. Gerçekleştirilen en hızlı çalışmalardan biri olan e-okul sistemi her dönemde tutulan okul kayıtlarını içerisinde barındırır. İşte bu sayede vatandaşların her birinin gerçekleştirecek olduğu çalışmaların sayısı ve de yoğunluğu oldukça fazladır. Vatandaşların hızlı bir şekilde almakta olduğu bu çalışmalardan sonra artık öğrencilerin velileri de bu sistemi yoğun bir şekilde kullanmaya başlamıştır. Eğitimde verilen internet desteği sonucunda meydana gelen çalışmalardan sonra artık bizler kısa bir zaman dilimi içerisinde bulunan bu tip çalışmalardan yardım alabiliriz. Yapıla bu çalışmalar ile beraber kısa bir zaman dilimi içerisinde bu verilen hizmetten yararlanabiliriz.

Eğitim noktasında gerekli olan bilgilerin açığa kavuşabilmesi için yapılan bu düzenlemeler sonucunda bizlerin hızlı bir şekilde bu sistem yardım almaya başlaması ile beraber kısa bir zaman dilimi içerisinde bizlerin bu e-okula destek verdiğini görürüz. Yapılan denetimler sonucunda vatandaşların kullanmakta olduğu bu çalışmalar ile beraber artık öğrencilerin okullarda yapılan sınavlardan kaçar not aldığını, okula ne zaman gitmediklerini ve de diğer eğitim bilgilerine ulaşmak isteyen velilerin hızlı bir şekilde yapmakta olduğu bu çalışmalar sonucunda velilere bu e-okul sistemi sunulmuştur. E-okul sistemi içerisinde bulunan bilgilerin en başında gelen en başlıca hizmet bu e-okul sistemidir. Öğrencinin okul numarası, sınıf şubesi, T.C. kimlik numarası gibi temel bilgilerin girilmesinden sonra güvenlik amaçlı diğer sayfada yer alan fotoğraf seçme ve de diğer bilgilere ulaşabilmeniz için bu sayfada yer alan bilgileri doğru bir şekilde işaretlemeniz gerekir. Ardından da artık bu yapılan e-okul sistemi üzerinden istediğiniz bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Öğrencinizin tüm bu bilgilerine kısa sürede böylece ulaşabilirsiniz. Üstelik bu sisteme ne zaman isterseniz giriş yaparak çocuğunuzun eğitim durumu hakkında en geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.