Gündem Eczacıya ilaç verip, kazada oğlunun ölümüne neden olmuştu! Karar çıktı

Eczacıya ilaç verip, kazada oğlunun ölümüne neden olmuştu! Karar çıktı

12.07.2023 - 13:43 | Son Güncellenme:

Başkentte eczacı müşteki Büşra Akdoğan'ın yiyecek ve içeceklerine nörolojik ilaç katarak, trafik kazası yapmasına ve 4 yaşındaki oğlunun ölümüne neden oldukları suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanık eczacı kalfası Süleyman Özçelik ile tutuksuz sanık yardımcısı Muaz İslam Bozdoğan hakkında karar çıktı.

Eczacıya ilaç verip, kazada oğlunun ölümüne neden olmuştu Karar çıktı

Ankara 24'üncü Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşmaya tutuklu sanık Süleyman Özçelik ile taraf avukatları hazır bulunurken geçen duruşma tahliye edilen tutuksuz sanık Muaz İslam Bozdoğan vareste tutulduğu nedeniyle katılmadı. Tanık olarak dinlenen C.T. kendisinin de eczacı olduğunu söyleyerek, "2019 yılının Ocak ayından bu yana benim de aynı yerde eczanem var. Büşra Akdoğan'ın eczanesi sanırım benden 1 ay önce açılmış. Büşra Akdoğan'ın ben uyku halini görmedim. Eczanede usulsüzlük var mı yok mu bilmiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ara kararı açıklayan mahkeme, tutuklu sanık kalfa Süleyman Özçelik'in tutuklulukta kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak yurtdışı çıkış yasağı adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi 2 Kasım'a ertelendi.