Gündem Edirne Kırklareli Tekirdağ seçim sonuçları | 2019 Seçim sonuçları ve oy oranları

Edirne Kırklareli Tekirdağ seçim sonuçları | 2019 Seçim sonuçları ve oy oranları

31.03.2019 - 18:06 | Son Güncellenme:

Edirne Kırklareli Tekirdağ yerel seçim sonuçları için gözler sandıklardan çıkacak oylarda. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ yerel seçim sonuçları, partilerin oy oranları ve belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında.

Edirne Kırklareli Tekirdağ seçim sonuçları | 2019 Seçim sonuçları ve oy oranları

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde milyonlarca vatandaş bugün sandık başındaydı. Büyükşehir olan illerde: Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için; Büyükşehir olmayan illerde ise: İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için oy kullanıldı.

Haberin Devamı

Peki, Edirne Kırklareli Tekirdağ'da 2019 yerel seçim sonuçlarında en fazla oyu alan hangi parti olacak? 2019 Yerel seçim sonuçları, partilerin oy dağılımları, il ve ilçe belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında...

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Recep Gürkan 2019 seçimlerinde de yine CHP Belediye Başkan adayı oldu. Millet İttifakı’nın 31 Mart Belediye Başkan Adayı ise Koray Uymaz.

KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Bu sene aday gösterilmeyen Kesimoğlu'nun yerine Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Tuna Soykan gösterildi. Derya Bulut, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu.

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçimlerinde de Millet İttifakı Belediye Başkan adayı olarak Kadir Albayrak gösterildi. 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakının Tekirdağ Belediye Başkan adayı ise Mestan Özcan oldu.