Gündem Elazığ'dan son dakika deprem haberi! (4 Nisan Son Depremler) Nerelerde deprem oldu?

Elazığ'dan son dakika deprem haberi! (4 Nisan Son Depremler) Nerelerde deprem oldu?

04.04.2019 - 20:45 | Son Güncellenme:

Türkiye'de Mart ayında meydana gelen depremler sonrası Nisan'da da depremlerin devam etmesi üzerine vatandaşlar son depremler için arayışlara başladı. İşte bugün son olarak Elazığ'da meydana gelen depremle ilgili bilgiler ve il il son zamanlarda meydana gelen depremler...

Elazığdan son dakika deprem haberi (4 Nisan Son Depremler) Nerelerde deprem oldu

Yurt genelinde son zamanlarda meydana gelen depremlerin ardından son olarak Elazığ'da beşik gibi sallandı ve vatandaşlar Türkiye'de hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

SON DEPREMLER LİSTESİ

BU KEZ ELAZIĞ KORKUTTU! (4 NİSAN)

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.31'de, merkez üssü Sivrice olan 5,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi.

DENİZLİ BİR KEZ DAHA SALLANDI! (1 NİSAN)

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.49'da merkez üssü Acıpayam olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

MALATYA'DA ŞİDDETLİ DEPREM (28 MART)

Malatya'nın Arguvan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.19'da merkez üssü Arguvan olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntının yerin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

MALATYA'DA KORKUTAN DEPREM (25 MART)

25 Mart'ta Malatya’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde Arguvan ve Hekimhan ilçelerine bağlı mahallelerde bazı evlerde hasar oluştu. AFAD’ın verilerine göre Malatya’nın Arguvan ilçesinde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede hasar çalışmaları başladı. AFAD ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, Arguvan ve Hekimhan’a bağlı bazı mahallelerde hasar çalışması yaptı. Birçok evde hafif derecede çatlak oluştuğu öğrenilirken, yetkililer hasarlı evlere girilmemesi konusunda vatandaşları uyarıyor.