Gündem EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM GELDİ Mİ, SON DAKİKA NE KADAR 022? || Bayram ikramiyesi emekliye ne zaman verilecek, hangi gün?

EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM GELDİ Mİ, SON DAKİKA NE KADAR 022? || Bayram ikramiyesi emekliye ne zaman verilecek, hangi gün?

16.04.2022 - 17:40 | Son Güncellenme:

Emekli bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin hesabına yatırılacak. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verilen emekli bayram ikramiyesi bayrama yaklaşılmasıyla beraber bayram ikramiyesinin verileceği tarih ve tutarı merak edilmeye başlandı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi, ne kadar 2022? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM GELDİ Mİ, SON DAKİKA NE KADAR 022 || Bayram ikramiyesi emekliye ne zaman verilecek, hangi gün

Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmeleri milyonlarca emeklinin gündemine bulunuyor. Emekli maaşına gelen zam sonrasında emekli bayram ikramiyesine zam gelip gelmeyeceği araştırılan konular arasında yer alıyor. Emekli bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Peki emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Bayram ikramiyesi ne kadar, zam gelecek mi 2022?

Haberin Devamı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM GELECEK Mİ?

Emekli bayram ikramiyesi geçtiğimiz bayramda, 1100 TL olarak verildi. Bu sene emekli maaşına yapılan zam sonrasında emekli bayram ikramiyesine zam gelip gelemeyeceği merak ediliyor. Kabine toplantısı sonrasında emekli bayram ikramiyesi ile ilgili açıklama yapılmadı. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli ikramiyeleri, bayram öncesinde emeklilerin hesabına yatırılacak. Bu yıl Ramazan Bayramı 2 Mayıs günü başlıyor. Emekli bayram ikramiyelerinin 2 Mayıs öncesinde hesaplara yatırılması bekleniyor.