Gündem Emniyet şeridinde hız faciası

Emniyet şeridinde hız faciası

29.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da aracını emniyet şeridine çeken şoför Enver Karakaya hızla gelen bir arabanın altında kaldı. Karakaya ve arabanın sürücüsü öldü

Emniyet  şeridinde  hız faciası

İstanbul Ümraniye’de TEM Otoyolu’nda emniyet şeridinde bekleyen ve bagajında cenaze bulunan midibüse otomobil çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Murat Hikmet Kezek ve midibüs şoförü Enver Karakaya hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Kaza, önceki gece saat 02.30 sıralarında Çakmak Köprüsü altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayşe Çam isimli kadının cenazesini Sivas’a götüren midibüsün şoförü Enver Karakaya, aracını emniyet şeridine çekti. Karakaya daha sonra, cenazenin bulunduğu bagajda oluşan problemi çözmek için aracından indi. Bu sırada emniyet şeridinde ilerleyen Murat Hikmet Kezek yönetimindeki otomobil, midibüse ve bagajı açarak tabutu dengelemeye çalışan Karakaya’ya çarptı.

Cenaze parçalandı
Midibüs ile otomobil arasında sıkışan Karakaya ile otomobil sürücüsü Murat Hikmet Kezek olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle midibüsün arka kısmında bulunan Ayşe Çam’a ait cenaze parçalanarak yere savrulurken, Veysel Altın da yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, yere savrulan cenazenin parçalarını toplayarak ceset torbalarına yerleştirdi. Kazada ölen Murat Hikmet Kezek Zincirlikuyu Mezarlığı morguna, Enver Karakaya ve Ayşe Çam’a ait cesetler de Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.