Gündem Eskişehir hava durumu! Eskişehir'de bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak kar yağışı devam edecek mi?

Eskişehir hava durumu! Eskişehir'de bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak kar yağışı devam edecek mi?

18.01.2022 - 16:24 | Son Güncellenme:

Eskişehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar hava durumuna ilişkin son verileri araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre bugün ve yarın aralıklarla kentte kar yağışının etkili olması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek -2 en düşük -9 derece olacak.

Eskişehir hava durumu Eskişehirde bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak kar yağışı devam edecek mi

Eskişehir hava durumu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kentte sabah saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor. Kentin büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle kentin birçok noktası beyaza büründü. Bugün en yüksek sıcaklık -2 en düşük ise -9 derece olacak.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR'DE KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?

Dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Kent etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü. Eskişehir'de kar yağışının aralıklarla yarın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Perşembe günü kar yağışının sona ermesi beklenirken Cuma gününden itibaren yeniden kar yağışının kentte etkili olması ve hafta sobnu boyunca sürmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı

Eskişehir hava durumu Eskişehirde bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak kar yağışı devam edecek mi