Gündem Fi 2. sezon tarihi belli oldu! İşte çok konuşulan fragman...

Fi 2. sezon tarihi belli oldu! İşte çok konuşulan fragman...

30.10.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

Fi yeni sezon için geri sayım başladı. 2. sezonu ile izleyicisi ile buluşacak olan Fi dizisinin yeni fragmanında Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya dikkat çekti. Peki Fi yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Fi 2. sezon tarihi belli oldu İşte çok konuşulan fragman...

FiÇiPi'den uyarlanan ve ilk sezonu Fi ile büyük beğeni toplayan serisinin ikinci sezonu Çi'nin fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür’ün başrolü paylaştığı puhutv dizisi 'Çi' ilk fragmanı yayınlandı. Psikiyatrist Can Manay’ın (Ozan Güven) dansçı Duru’yu (Serenay Sarıkaya) kolundan öptüğü sahne sosyal medyayı salladı. Dizi 9 Kasım’da Puhu TV’de yayınlanacak. Serenay Sarıkaya’nın Mehmet Günsür ile sevişme sahnesi de çok konuşulmuştu.

Fİ 2. SEZON İLK FRAGMAN

OZAN GÜVEN'E Fİ ÇEKİMLERİ İÇİN PERUK YAPTIRILDI

Yaklaşık 5 ay aradan sonra yeni bölümleri internette görücüye çıkacak dizinin Can Manay'ı Ozan Güven'in saçları için yeni sezonda özel bir çözüm bulunmuştu. Haziran ayında Cem Yılmaz'ın "Arif V 216" filmi için saçlarını kazıtan ve 6 kilo veren Güven'e, yaz sonunda hemen Fİ'ye başlayacağı için İtalya'dan özel peruk siparişi verilmişti.

Haberin Devamı

Ancak Ozan Güven'in kafa yapısına göre hazırlanan bu peruk boşa gitti. Bu sezon Çİ ve Pİ kitaplarını kapsayan 14 bölümden oluşacak dizinin uzayan senaryo çalışmaları ve yönetmen Mert Baykal'ın geçen yaz çektiği "Kardeşim Benim 2" filminin çalışmalarına yoğunlaşması gibi nedenler çekimleri 2 ay geciktirdi.

Bu sırada verdiği 6 kiloyu geri alan Ozan Güven'in saçları da uzayınca İtalya'da hazırlanan peruğa gerek kalmadı.