Gündem Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragman yayınlandı!

Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragman yayınlandı!

16.05.2016 - 09:18 | Son Güncellenme:

Game of Thrones yepyeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Geçen hafta Game of Thrones 6. sezon 4. bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanı yayına girdi. İşte o fragmandan kareler.

Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragman yayınlandı

Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır.Beşinci sezonun ilk bölümü Türkiye'de 13 Nisan 2015 Pazartesi günü televizyonda CNBC-e'de yayınlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016'da başlamıştır. HBO tarafından yedinci sezon onayını almıştır.

Haberin Devamı

Game of Thrones 6. sezon 4. bölüm!

Game of Thrones yeni sezon 4. bölümde Stark'larda hareketliliğin artması bekleniyor. Uzun zamandır görünmeyen Bran Stark'ın ortaya çıkması, Jon Snow'un dirilmesi, Arya Stark'ın yeniden gözlerine kavuşması, Sansa Stark'ın Theon Greyjoy ile birlikte Ramsey Bolton'dan kaçmayı başarmasının ardından son bölümde Rickon Stark da ortaya çıktı. Ramsey Bolton'a hediye edilen Rickon Stark'ın akibeti yeni bölümde belli olacak. Öte yandan çektiği çilelerin ardından gözlerine yeniden kavuşan Arya Stark, intikam almak istediği isimler hakkında yeni bir hamlede bulunacak mı sorusu da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragman yayınlandı

Yine geçen sezon ejderha tarafından kaçırıldıktan sonra esaret altında kalan Ejderhaların Annesi ve Khaleesi Daenerys Targaryen'in geleceği de merak konusu. Dothraki insanları tarafından esir alınan ve yanlarında götürülen Khaleesi hakkında Game of Thrones 6. sezon 4. bölümde bir karara varılması bekleniyor. Bu kararın biri diğer khaleesi'lerle birlikte kalması olacak ancak diğer kararın ise daha kötü olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan Daenerys Targaryen konusunda heyecanlandıran gelişme ise bulunduğu bölgede ejderhaların görünmesi oldu. Esaret yaşamasına neden olan ejderhalar şimdi de onun kurtulmasını sağlayacak mı?

Haberin Devamı

Dizinin düşüşe geçen ailesi Lannister'lar da durumlar kritik. Cersei Lannister'a verdiği cezayla tüm ülkede nefret edilen biri haline gelmesine neden olan İnanç, bu kez Jaime Lannister ile hesaplaşacak. İnanç'tan intikam almak isteyen Jaime, karşı hamle ile afallasa da olaydan bu şekilde çıkmayacağı anlaşılıyor. Kral Tommen ise annesinin başına gelenlerden dolayı kendini suçlarken, Game of Thrones 6. sezon 4. bölümde onu da sürprizler bekliyor. Dizinin ve Lannister'ların en sevilen karakteri Tyrion Lannister, Khaleesi'den doğan boşlukta Meereen yönetiminde etkili olmaya başlar.

Game of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanı