Gündem Gece yarısı eski koca dehşeti!

Gece yarısı eski koca dehşeti!

01.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başkentte Salih Ö., 6 ay önce boşandığı eşini kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Katil zanlısı eski eşinin erkek arkadaşı ile kendi kızını yaralayıp intihar etti.

Gece yarısı eski koca dehşeti

 

PAŞA ALYURT Ankara - Türkiye’nin kanayan yarası kadın cinayetlerinin bir yenisi önceki akşam Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşandı. Salih Ö. (38) adlı şahıs, 6 ay önce boşandığı eski eşi Ebru Yüksel (33) ile Yüksel’in erkek arkadaşı olduğu belirtilen Mustafa D’ye (32) kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın vücuduna isabet eden 8 kurşunla can verirken, zanlıyla ortak çocukları 4 yaşındaki İ. de omuzundan yaralandı. Saldırının ardından intihar girişiminde bulunan zanlı Salih Ö. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Tartıştı ve kurşunladı

Olay, önceki gece saat 22.30 sularında Mamak Diriliş mahallesinde bulunan bir sitenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre kaynakçılık yapan Salih Ö. boşandığı eşi Ebru Yüksel, erkek arkadaşı Mustafa D. ve yanlarında bulunan kızı İ. Ö.’yü bir süre takibe aldı. Yüksel ve erkek arkadaşı oturdukları sitenin bahçesine geldiği sırada karşılarına çıkan Salih Ö. kısa bir tartışmanın ardından önce eski eşini, ardından erkek arkadaşını silaha vurdu. Genç kadını kurşun yağmuruna tutan zanlı, Mustafa D.’yi kalçasından, kızı İ. Ö.’yü de omuzundan yaraladı. Salih Ö. daha sonra kafasına dayadığı silahı ateşleyerek intihara teşebbüs etti. Salih Ö. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan küçük kızın ve Mustafa D.’nin hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Milliyet’in, olayın ardından ulaştığı Ebru Yüksel’in yakınları, Salih Ö.’nün saldırısına maruz kalan genç kadının vücuduna 8 kurşunun isabet ettiğini ifade etti. Üç çocukları bulunan çiftin yaklaşık 6 ay önce boşandığı, Salih Ö.’nün ayrıldıktan sonra genç kadına sürekli barışma teklifinde bulunduğu da öğrenildi.

Eski eşinin barışma tekliflerini kabul etmeyen Ebru Yüksel’in bir süreden beri Mustafa D. ile ilişkisi olduğu, çiftin evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi. Hatta Yüksel ve Mustafa D.’nin kısa süre önce evlilik albümüne hazırlık amacıyla fotoğraf çekimi yaptırdıkları iddia edildi.