Gündem Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun acılı günü

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun acılı günü

19.03.2022 - 09:07 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Antalya ve Konya'daki programlara katılmak üzere çıktığı yolda acılı haberi öğrendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun acılı günü

1915 Çanakkale Köprüsü açılışının ardından Antalya ve Konya’da bugünkü programlarına katılmak üzere çıktığı yolda amcası İbrahim Kasapoğlu'nun vefat haberiyle derin bir üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

İbrahim Kasapolu’nun cenazesi bugün İstanbul’da ikindi namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Mezarlığı’nda defnedilecek.

BAKAN KOCA'DAN TAZİYE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Bakan Kasapoğlu'na taziyelerini iletti. Bakan Koca, "Gençlik ve Spor Bakanı, arkadaşım Mehmet Kasapoğlu’nun amcası İbrahim Kasapoğlu ani bir rahatsızlık sonucu, yapılan müdahalelere rağmen aramızdan ayrıldı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Dünyadaki eseri iyilik olana ne mutlu!" dedi.

BAKAN SOYLU: BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu Beyefendi'nin kıymetli amcası İbrahim Kasapoğlu Beyefendi'ye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımız başta olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah...' dedi.

Haberin Devamı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun amcası İbrahim Kasapoğlu Beyefendi'ye Allah'tan rahmet; Sayın Bakanımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun..' ifadelerine yer verdi.