1915 Çanakkale Köprüsü

1915 Çanakkale Köprüsü

Son dakika 1915 Çanakkale Köprüsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1915 Çanakkale Köprüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1915 Çanakkale Köprüsü haber sayfamızda...

1915 Çanakkale Köprüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 910 1915 çanakkale köprüsü haberi bulunmuştur.
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Çanakkale'de bu kez feribot kuyruğu oluşmadı
Çanakkale'de bu kez feribot kuyruğu oluşmadı Çanakkale'de Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu bu kez oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Haberler
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çanakkale programları kapsamında, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Jülide İskenderoğlu’nun proje lansman toplantısına katıldı. Programda Bakan Uraloğlu’na, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti.
9.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ile ağır taşıt trafiğini şehir dışına aldıklarını belirterek, “Seyahat süresini de 24 dakika kısalttık. Proje ile yıllık toplam 52,1 milyon lira da tasarruf sağlanacak. Sarıcaeli-Teknopark Farklı Seviyeli Kavşağı ile Çanakkaleliler yıllık 87 milyon lira tasarruf edecek” dedi.
9.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ile ağır taşıt trafiğini şehir dışına aldıklarını belirterek, “Seyahat süresini de 24 dakika kısalttık. Proje ile yıllık toplam 52,1 milyon lira da tasarruf sağlanacak. Sarıcaeli-Teknopark Farklı Seviyeli Kavşağı ile Çanakkaleliler yıllık 87 milyon lira tasarruf edecek” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi
Bakan Uraloğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yorulduğumuz zaman Cumhurbaşkanımıza bakıyoruz, onun temposuna göre 'biz bir şey yapmamışız' deyip tekrar yolumuza devam ediyoruz" dedi.
23.02.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi
Bakan Uraloğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yorulduğumuz zaman Cumhurbaşkanımıza bakıyoruz, onun temposuna göre 'biz bir şey yapmamışız' deyip tekrar yolumuza devam ediyoruz" dedi.
23.02.2024 Gündem
Özlem Zengin: Hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu?
Özlem Zengin: Hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, partisinin Çanakkale'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "Genel kurula geldiklerinde her defasında millete selam vermek yerine, hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? Olamaz, asla olmaz. Onlara oy veren seçmenlerin de ben asla bunu istemediğine inanıyorum" dedi.
10.02.2024 Gündem
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde Çanakkale, İstanbul, İzmir ve Bursa üçgenindeki konumu ve artan ulaşım imkanlarıyla büyük kentlere olan ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.
7.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde önemli bir aşama kaydedilecek
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde önemli bir aşama kaydedilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Irak’la ve diğer bölge ülkeleriyle yürütülen Kalkınma Yolu’nu 1200 kilometrelik Irak'ın başlayıp Ovaköy'den Türkiye'ye gelen ve Türkiye'yi demir yoluyla kat eden ve aynı zamanda da 3 tane deniz, Karadeniz, Ege Denizi ve Akdeniz'deki limanlara bağlayan Kalkınma Yolu’nu hayata geçirmeyi planlıyoruz. 2024 yılında bu noktada önemli bir aşama kaydedeceğiz.” dedi.
31.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Dünyanın 343 noktasına uçuş gerçekleştiriyoruz
Bakan Uraloğlu: Dünyanın 343 noktasına uçuş gerçekleştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002’de sadece 60 noktaya uçuş gerçekleştirirken dünyanın bugün 343 nokta ülkemizden uçuş gerçekleştiriyoruz. Hava havalimanı sayımızı zaten yakından biliyorsunuz 26’dan 57’ye çıkardık. 3 tanesi devam ediyor. Onu da 60’a inşallah yakın zamanda çıkaracağız" dedi.
8.01.2024 Ekonomi
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu?
Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024: Köprü ve Otoyolların Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu? Şehir içi veya şehir dışı fark etmeden araç sahiplerini yakından ilgilendiren konulardan birisi de köprü ve otoyol geçiş ücretleridir. Her yıl bu otoyol ve köprüleri milyonlarca insan kullanıyor. Bayramlarda tatillerde şehir dışına seyahat planları yapanların kullandıkları bazı yol ve köprüler için ücret ödemesi gerekir. Her taşıt için aynı ücret ödenmez. Otomobil, ticari araç gibi sınıf farklılıkları vardır. Bu sebeple köprü ve otoyol geçiş ücretleri araştırıla konulardan bir tanesidir. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2024 yılında ne kadar olduğuna dair detaylı bilgileri sizin için hazırladığımız içerikten öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı...
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı... Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren düzenlemelerle köprü geçişinden cep telefonu kaydına, değerli kâğıtlardan trafik cezalarına kadar birçok şeye zam geldi.
3.01.2024 Ekonomi
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir?
9302 Vergi Kodu Nedir? Karayolları Geçiş Ücreti/idari Para Cezası 2024 ne kadar, nereye ödenir? Vergi kodları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen ve alınacak vergi türünün nitelendirilmesinde kullanılan sayılardır. Bu kapsamda sık sorulan sorular da 9302 vergi kodu nedir ve karayolları geçiş ücreti/ idari para cezası nereye ödenir olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler için 9302 vergi kodu hakkındaki tüm bilgileri derledik.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Köprü ve otoyol ücretine zam
Köprü ve otoyol ücretine zam Karayolları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
2.01.2024 Ekonomi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Haberler
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi... Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü dünyada ‘Yılın Projesi’
1915 Çanakkale Köprüsü dünyada ‘Yılın Projesi’ Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü Projesi’nin mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın küresel yayınlarından biri kabul edilen ABD merkezli Engineering News Record (ENR) dergisi tarafından ‘Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
11.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı
Bakan Uraloğlu duyurdu! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı Bakan Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün, dünyanın en iyi mühendislik projelerinin değerlendirildiği, ENR (Engineering News-Record) Dergisi jürisi tarafından yapılan genel değerlendirme sonucu, ‘ENR Project of The Year/Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu duyurdu! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı
Bakan Uraloğlu duyurdu! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı Bakan Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün, dünyanın en iyi mühendislik projelerinin değerlendirildiği, ENR (Engineering News-Record) Dergisi jürisi tarafından yapılan genel değerlendirme sonucu, ‘ENR Project of The Year/Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.