Gündem Göz6 evinden kim elendi? - 3 Ocak 2017

Göz6 evinden kim elendi? - 3 Ocak 2017

04.01.2017 - 11:19 | Son Güncellenme:

Göz6 yarışma programında yeni bir eleme heyecanı yaşandı. 3 Ocak tarihinde Tv8'de yayınlanan Göz6 eleme gecesinde bu hafta kızlar ve erkekler evinden birer kişi elendi. Peki Göz6 evinde Survivor 2017 hayallerine kim veda etti?

Göz6 evinden kim elendi - 3 Ocak 2017

Göz6 evinde sona gelindi. Survivor 2017 için geri sayımın başladığı günlerde, Göz6 evinden hangi isimlerin hayallerine kavuşup adaya gideceği merak konusu. Dün akşam ekrana gelen Göz6 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. TV 8’in popüler yarışma programlarından biri olan Göz6 yarışma programında 3 Ocak tarihinde kim elendi?

Göz6, nefes kesen final haftası ile her gece TV8'de...

Son olarak erkekler takımından bir ismin elendiği Göz6 evinde dokunulmazlık oyununun galibi Bulut oldu. Ramazan, Fatih ve Erdi ise eleme potasına kalarak SMS oylamasına katıldı. Yapılan oylamanın sonucunda elenen isim ise Fatih oldu. Fatih bu sonuçla Göz6 evine ve Survivor 2017 hayallerine veda etti.

Haberin Devamı

GÖZ6 3 OCAK KİM ELENDİ?

Bulut, Ramazan, Erdi ve Fatih'in kaldığı Göz6 evinde dokunulmazlık oyunu oynandı.. Oyunun ardından 3 isim sms oylamasına çıktı. SMS oylamasında en az oyu alan erkekler evinden veda eden isim oldu.

Göz6 kim elendi sorusunun yanıtı cevap buldu. Göz6 evine veda eden isim Fatih oldu. Fatih SMS oylamasında en az oyu alarak Göz6 evine ve Survivor hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

GÖZ6'DA EN SON KİM ELENMİŞTİ?

Göz6 evinde oynanan dokunulmazlık oyununda dokunulmazlığın sahibi Ecem oldu. Filiz, Berna Keklikler ve Serenay ise SMS oylamasına girdi. Yapılan oylamanın sonunda en az oyu alan isim Serenay oldu. Göz6 evinde son elenen isim olan Serenay, Survivor hayallerine ve Göz6 evine veda etmişti.