Gündem Güllerin Savaşı 51. bölüm fragmanında Ömer'in yeni oyunu-izle

Güllerin Savaşı 51. bölüm fragmanında Ömer'in yeni oyunu-izle

16.09.2015 - 15:51 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Güllerin Savaşı 51. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Ömer'in planı bu sefer çok tehlikeli. Gülru'dan intikam almak için Gülfem ile birlik olan Ömer Gülru'ya ağır bedeller ödetecek. Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Güllerin Savaşı 51. bölüm fragmanında Ömerin yeni oyunu-izle

Güllerin Savaşı yine heyecan dolu bir fragman ile seyirci karşısına çıktı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Güllerin Savaşı'nda bu hafta yer yerinden oynayacak. 51. bölümde Ömer Gülru'ya büyük bir oyun oynayacak. Yeni bölüm 19 Eylül Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de..

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 51. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güllerin SAvaşı 12 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 50. bölümü ile reyting sıralamasında birinciliği göğüsledi. Yeni sezonda bomba gibi başlayan dizide Gülru ve Ömer'in yeniden karşılaşması herkesi ekrana kilitledi. İşte son bölümde yaşananlar..

Güllerin Savaşı 50. Bölüm de: Cihan, Gülru'nun yaşadığı mahalleye taşınıyor!

Cihan’ın mahalleye yerleşmesi Gülru’nun planlarını altüst eder. Büyük şok yaşayan Gülfem tırnaklarını yeniden çıkarırken Ömer’in varlığı ortalığı iyice karıştırır. Ömer, arkasında bıraktığı enkazı yeniden Cihan’ın kollarında görmenin öfkesiyle adeta kendini kaybeder. İntikam gecesinden aylar sonra yeniden Ömer’i görmek Gülru için yıkıcı olur.

Haberin Devamı

Gülru’ya kavuşmak için var gücüyle mücadele eden Cihan ise mahalledeki yeni hayata uyum sağlamaya çalışır. Cihan’ın hayati tehlikesi yüzünden her an tetikte olan Gülfem onu köşke geri döndürmek için elinden geleni yaparken, Ömer’in Gülru’nun canını yakmak için Gülfem’i bile tuzağa düşürmesiyle ortalık karışır.