Gündem Hadi 6 Ocak ipucu sorusu ve yanıtı: İnternetten yapılan alışverişlerin yıllık 1 trilyon doların üzerine çıktığı ilk yıl hangisidir?

Hadi 6 Ocak ipucu sorusu ve yanıtı: İnternetten yapılan alışverişlerin yıllık 1 trilyon doların üzerine çıktığı ilk yıl hangisidir?

06.01.2020 - 12:35 | Son Güncellenme:

Hadi, 6 Ocak ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Haftanın 7 günü boyunca gerçekleştirilen canlı bilgi yarışmaları ile para ödülünün dağıtıldığı Hadi bilgi yarışmasında günün ipucu sorusu İnternetten yapılan alışverişlerin yıllık 1 trilyon doların üzerine çıktığı ilk yıl hangisidir? oldu. Peki İnternetten yapılan alışverişlerin yıllık 1 trilyon doların üzerine çıktığı ilk yıl hangisidir? İşte o sorunun yanıtı...

Hadi 6 Ocak ipucu sorusu ve yanıtı: İnternetten yapılan alışverişlerin yıllık 1 trilyon doların üzerine çıktığı ilk yıl hangisidir

Hadi ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Her gün düzenlenen yarışmalar öncesinde verilen ipucu soruları ile yarışmayı takip eden kişilerin bir soruyu kolay bir şekilde cevaplaması sağlanıyor. Yarışmacılar ipucu soruları sayesinde kendilerine yöneltilen 10 sorudan 1 tanesini kolay bir şekilde cevaplama olanağı yakalıyor. Peki Hadi 6 Ocak ipucu sorusu ve yantı ne?

Haberin Devamı

HADİ İPUCU SORUSU: İnternetten yapılan alışverişlerin yıllık 1 trilyon doların üzerine çıktığı ilk yıl hangisidir?

HADİ İPUCU SORUSU CEVABI: 2012