Gündem Hafta içi yasakları bugün bitiyor mu? Hafta içi akşamları 21:00'dan sonra dışarı çıkmak yasak mı?

Hafta içi yasakları bugün bitiyor mu? Hafta içi akşamları 21:00'dan sonra dışarı çıkmak yasak mı?

01.03.2021 - 15:01 | Son Güncellenme:

1 Mart 2021 günü normalleşmenin başlayacağı ilk gün olarak duyurulmuştu. Bugün ise vatandaşlar uzun zamandır uygulanan yasakları ve kısıtlamaları tek tek araştırmaya başladı. Bu kısıtlamalar arasında hafta içi sokağa çıkma yasağı da yer alıyor. Milyonlarca vatandaş Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hafta içi 21:00 kısıtlaması ne zaman bitecek? sorularına cevap arıyor. Son zamanlarda hafta içi her akşam uygulanan 21:00'dan sonra sokağa çıkma yasağı bugün bitiyor mu?

Hafta içi yasakları bugün bitiyor mu Hafta içi akşamları 21:00dan sonra dışarı çıkmak yasak mı

2020 Yılı Mart ayından bu güne dek koronavirüs salgını devam ediyor. Koronavirüse karşı alınan önlemler ise günden güne artmıştı. Gerek hafta içi saat kısıtlaması, gerekse hafta sonu tam gün yasakları vatandaşları bugün arayışa geçirdi. Normalleşme takviminin ilk günü olan 1 Mart 2021 için büyük merak devam ediyor. Milyonlarca vatandaş bugün hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, hafta içi 21:00 kısıtlaması ne zaman bitecek sorularını araştırıyor. İşte son dakika haberleri...

Haberin Devamı

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKTI MI?

Son zamanlarda koronavirüse karşı alınan önlemlerden biri de hafta içi günlerinde 21:00 saatinden sonra sokağa çıkma yasağının uygulanmasıydı. Bu kısıtlama hafta sonu günlerinde tam günü kapsıyordu. Hafta içi sokağa çıkma yasağının son durumu bugün yapılacak olan Kabine Toplantısı sonrasında açıklanacak. Detaylar belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.