Gündem Hafta sonu hava nasıl olacak? Cumartesi - Pazar hava durumu Meteoroloji

Hafta sonu hava nasıl olacak? Cumartesi - Pazar hava durumu Meteoroloji

26.11.2021 - 13:15 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. Bugün ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Marmara ve Ege'de yağmur ve sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? Cumartesi ve Pazar yağmur bekleniyor mu?

Hafta sonu hava nasıl olacak Cumartesi - Pazar hava durumu Meteoroloji

Hafta sonu hava nasıl olacak? Cumartesi ve Pazar hava durumunu merak edenler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu tahminlerini takip ediyor.

Haberin Devamı

BUGÜN HAVA NASIL?

Marmara, Ege'nin kıyı ve kuzey kesimleri, Antalya çevreleri ve İskenderun Körfezi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, (Malatya hariç) Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yağışlı olması; yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in yüksek iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale ile Edremit Körfezi çevrelerinde görülmesi beklenen sağanak yağışların bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Peki, hafta sonu hava nasıl?

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji 5 günlük haritalı hava durumu tahminlerini yayınladı. Cumartesi ve Pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava hakim olacak. Doğu Karadeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da ise bulutlu bir hava hakim olacak.

Haberin Devamı

HAFTA SONU HAVA DURUMU HARİTALI TAHMİN

Hafta sonu hava nasıl olacak Cumartesi - Pazar hava durumu Meteoroloji