Gündem Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? Cumartesi-Pazar İstanbul hava durumu son dakika

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? Cumartesi-Pazar İstanbul hava durumu son dakika

18.02.2022 - 13:41 | Son Güncellenme:

İstanbul'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. Buna göre mevsim normallerinin üzerinde devam eden güneşli hava yerini yağmur ve kar yağışına bırakacak. Peki, Cumartesi-Pazar günü İstanbul'da hava nasıl olacak, yağış var mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı Cumartesi-Pazar İstanbul hava durumu son dakika

Cumartesi-Pazar hava nasıl? İstanbul hava durumu ile ilgili son tahminler için vatandaşlar Meteoroloji verilerini araştırıyor. Yağışlı havanın geri geleceği tahmininde bulunan Meteoroloji Cumartesi ve Pazar günü için güneşli olacağı tahmininde bulundu.

Haberin Devamı

BUGÜN HAVA NASIL?

Yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma) Marmara, Ege ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in yüksek kesimlerinde önce yağmur, zamanla karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ riski bulunmaktadır.

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Sıcaklık 13 derece.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı Cumartesi-Pazar İstanbul hava durumu son dakika

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı Cumartesi-Pazar İstanbul hava durumu son dakika