Gündem Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan Kanık kaç yaşında?

Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan Kanık kaç yaşında?

23.02.2019 - 16:11 | Son Güncellenme:

Hakan Kanık, Survivor Türkiye takımı için mücadele ediyor. MasterChef yarışması ile adını duyuran ve ilk Survivor yarışmacısı olarak duyurulan Hakan Kanık, Survivor'a damga vurmaya devam ediyor. Survivor'da çıktığı 20 yarışmada aldığı 13 galibiyet ile adını duyuran Hakan Kanık kimdir?

Hakan Kanık kimdir Survivor Hakan Kanık kaç yaşında

Hakan Kanık, Survivor'da Türkiye takımı için mücadele ediyor. MasterChef yarışması ile adını duyuran Hakan Kanık, Survivor'da gösterdiği performnans ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Survivor'da iddialı isimler arasında yer alan Hakan Kanık kimdir?

Haberin Devamı

HAKAN KANIK KİMDİR?

17 Haziran 1999 İstanbul doğumlu Hakan Kanık okul hayatına Amerika’da başladı. Sonra Türkiye’ye dönüş yaptı ve basketbolla başladı. Basketbol koçu kendisini atletizme yönlendirdi; ama aşırı zayıflıktan ötürü vücut geliştirme sporuna geçiş yaptı.

15 yaşında ailesinden bağımsız yaşamaya başladı ve yemek yapmaya bu dönemde karar verdi. Üniversitede heykel bölümünü tercih etti; fakat çok mutlu değildi. 1 ay gittikten sonra üniversiteyi bıraktı ve profesyonel aşçılık macerası başladı.