Gündem Hangimiz Sevmedik için geri sayım başladı!

Hangimiz Sevmedik için geri sayım başladı!

29.06.2016 - 12:14 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarına yepyeni bir dizi geliyor. Sevilen oyuncu kadrosuyla Hangimiz Sevmedik ne zaman ekranlarda olacak? Hangimiz Sevmedik dizisinin konusu ne? Hangimiz Sevmedik dizisi tanıtım fragmanlarında neler oluyor? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Hangimiz Sevmedik için geri sayım başladı

İstanbul’un sevgiyi, dostluğu, bağlılığı asla kaybetmemiş, bir mahalle gibi değil, bir aile gibi yaşayan bu küçük mahallesinde geçen olaylar... TRT1’in merakla beklenen yeni dizisi Hangimiz Sevmedik’in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker ve Mehtap Bayri’nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu BSK Yapım imzalı dizi ilk bölümüyle 15 Temmuz Cuma akşamı yayın hayatına başlıyor.
Senaryosunu Alphan dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı dizi Adile ve Münir’in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşklarını konu alıyor.

Hangimiz Sevmedik, 15 Temmuz Cuma TRT1’de!

HANGİMİZ SEVMEDİK TANITIM FRAGMANI

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 2.TANITIM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK HAKKINDA

TRT1’in merakla beklenen iddialı dizisi 'Hangimiz Sevmedik’in fragmanları yayınlandı. Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Deniz Oral, Erdem Baş, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Berfu Öngören, Onur Sermik, Doğa Konakoğlu ve Selma Kutluğ’un da yer aldığı yapım, bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak.
Yapımcılığını Beni Böyle Sev dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım’ın yapacağı, senaryosunu Alphan dikmen ve Başak Angigün kaleme alacağı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstleneceği dizi Adile ve Münir’in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtacak.
Diziye daha önce yalan dünya, Kara Ekmek dizilerinde rol alan Altan Erkekli ve daha önce Papatyam, doksanlar, Ayrılsak da Beraberiz dizilerinde rol alan Deniz Oral dahil oldu. Hangimiz Sevmedik çok yakında TRT1’de