Gündem Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği ile Alp Şen Vakfı bir araya geliyor

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği ile Alp Şen Vakfı bir araya geliyor

13.11.2014 - 14:58 | Son Güncellenme:

Şile'de kendi kullandığı UTV ile geçirdiği trafik kazası sonucu geçen mayıs ayında hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu ve Adnan-Begüm Şen çiftinin oğlu Alp Ali Şen'in anısı yaşatılmaya devam ediyor.

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği ile Alp Şen Vakfı bir araya geliyor

Alp Ali Şen adına başlatılan 'Alp Şen İyilik Projesi'ne destek vermek amacıyla Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yarın saat 11.30’da Raffles Otel’de düzenlenen davetle bir araya geliyor.

İlik naklinde yaşanan sorunlara çözüm bulmak, ilik doku analizleri için kaynak yaratmak amacıyla kurulan Alp Şen Vakfı'nın çalışmalarına destek vermek ve ilik nakli hakkında farkındalık yaratmak için düzenlenen davette, hematoloji bilim dalının duayenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan yapacağı sunumla katılımcıları bilgilendirecek.

Alp Şen'in hayal ettiği gibi, tüm çocukların daha sağlıklı, eğitimin daha verimli olduğu bir gelecek için başlatılan projeye destek veren başlıca isimler ise Revna Demirören, Monik İpekel, Fatoş Altınbaş Sarıgül, Sitare Akdilek, Ayşegül Toplusoy ve Demet Sabancı Çetindoğan.