Gündem Hekimoğlu dizisi 4. son bölüm kesintisiz izle! Hekimoğlu dizisi 5. yeni bölüm fragmanı

Hekimoğlu dizisi 4. son bölüm kesintisiz izle! Hekimoğlu dizisi 5. yeni bölüm fragmanı

22.01.2020 - 09:01 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hekimoğlu 4. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Ateş Hekimoğlu kendine has tedavi yöntemleri ve şüpheleri ile yine hastaları iyileştirmeyi başardı. Yayınlanan 5. yeni bölüm fragmanında ise Ateş Hekimoğlu'nun almak istediği hastanın Mehmet Ali'ye verilmesi Ateş Hekimoğlu'nu oldukça sinirlendirecek. Hekimoğlu son bölüm ve yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu dizisi 4. son bölüm kesintisiz izle Hekimoğlu dizisi 5. yeni bölüm fragmanı

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu 4. son bölüm ile dün akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluştu. Sevilen dizinin son bölümünde Ateş Hekimoğlu, şizofreni hastası olan Gülay Hanım ve oğlu Kerem'i tedavi etmeye çalıştı. Gülay hanım'ın rahatsızlığı basit bir damar tıkanıklığı olarak görülse de Gülay Hanım'ın şizofren olması Ateş Hekimoğlu'nun dikkatini çeker. Ekip'le birlikte Ateş Hekimoğlu yeni bir maceraya atılır ve oğlunun tavırları da Hekimoğlu'nun dikkatini oldukça çekecektir.

Haberin Devamı

Hekimoğlu dizisi yayınlanan son bölümde Ateş Hekimoğlu'nun ilgilenmek istediği bir hastanın Mehmet Ali'ye verilmesi hastanede komik olayların yaşanmasına neden olacaktır.

HEKİMOĞLU DİZİSİ 4. SON BÖLÜM

HEKİMOĞLU DİZİSİ 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI