Gündem İçerde 21. bölüm fragmanında Sarp suçsuzluğunu kanıtlıyor!

İçerde 21. bölüm fragmanında Sarp suçsuzluğunu kanıtlıyor!

08.02.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

İçerde 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan İçerde dizisinde Sarp ve Yusuf Müdür'ü gören Mert, Kebapçı Celal'e haber verir. Öte yandan Mert ve Melek arasında geçen konuşmaya Eylem'de tanık olur. İçerde nefes kesen yeni bölümü ile 13 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

İçerde 21. bölüm fragmanında Sarp suçsuzluğunu kanıtlıyor

İçerde nefes kesen yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Pazartesi akşamları reyting listesinde 1. sırayı kimseye bırakmayan İçerde dizisi son bölümde Mert, Sarp ve Yusuf Müdür'ü gördü. Yaşar'ın peşinden koşan Sarp, el koyduğu kirli paralar sayesinde kendini akladı.

Haberin Devamı

İÇERDE 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Çetin Tekindor gibi usta isimlerin yer aldığı İçerde dizisi 21. bölüm fragmanı ile 13 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

İÇERDE 21. BÖLÜM KISA TANITIMI



İÇERDE 20. SON BÖLÜM ÖZETİ

“İçerde”nin 20. bölümünde; Mert, Sarp’ın Coşkun’u öldürdüğüne inanıyordur ve Sarp'a karşı çok öfkelidir. Coşkun olmadan ailesine ulaşamayacağını biliyordur. Tüm umutları yıkılan Mert, Sarp’tan intikam almaya karar verir. O gece Mert, hurdalıkta vurulan Gökhan’ın yanında Sarp’ı görünce öfkesi gerçekleri görmesine engel olur ve Sarp’ı Gökhan’ı vurmaktan tutuklamaya kalkar.

Sarp suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da öfkesinden gözü dönen Mert, Sarp’ı dinlemez. Sarp kaçmaktan başka çaresi olmadığını anlar ve Mert’in elinden kaçar. Eğer suçsuz olduğunu ispatlayamazsa hapse girmek zorunda kalacaktır. Polis teşkilatı, Sarp’ın peşindeyken bunu başarması hiç de kolay olmayacaktır.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN