Gündem İçerde 39. yeni bölümü ile final yapıyor!

İçerde 39. yeni bölümü ile final yapıyor!

13.06.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

İçerde 39. yeni bölümü ile Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Reyting rekorları kıran İçerde yayınlanacak olan yeni bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki İçerde dizisinin finali mutlu mu yoksa mutsuz sonla mı bitecek? İşte merak edilen yeni bölüm fragmanından ilk sahne...

İçerde 39. yeni bölümü ile final yapıyor

İçerde 39. bölüm ile final yaparak ekranlara veda edecek. Son bölümde Sarp ve Mert, Celal'e oyun üzerine oyun oynarak onun elinden kurtuldular ve yakalattılar. Final bölümü ilk sahnesinde ise Eylem, Füsun'a Celal'in Mert'i aldığını söylüyor. Bunun üzerine Füsun darmadağın oluyor.

Haberin Devamı

İÇERDE FİNAL BÖLÜMÜ İLK SAHNE

İÇERDE 38. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.