Gündem İçerde 4. son bölümde Yusuf müdür izleyenleri şoke etti!

İçerde 4. son bölümde Yusuf müdür izleyenleri şoke etti!

09.10.2016 - 16:30 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi İçerde dün akşam ekrana gelen son bölüm ile reyting listelerini alt üst etti. İçerde 4. bölümde Sarp kardeşinin yaşadığına dair bir umut yakaladı. Dizinin dün akşam yayınlanan final sahnesi ise herkesi şoke etti. İçerde dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından 5. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı.

İçerde 4. son bölümde Yusuf müdür izleyenleri şoke etti

Dün akşam ekrana gelen sevilen dizi İçerde 4. son bölümde Sarp Celal'in büyük misafirinin adını öğrendi. Karşılığında Yusuf Müdür'den kardeşinin yaşadığına dair tek ipucu zannettiği adrese yani Necip'e gitti evde bulduğu telefon numarasından Necip'e ulaşan Sarp kardeşinin yaşadığı haberini aldı. Öte yandan Kebapçı Celal'e giden Mert içerde olan sızıntı'nın kaynağını Celal baba'ya soracaktır. Melek sorunun cevabını bilmektedir Ancak ne yanıt vereceği merakla beklenmektedir. İçerde dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Henüz İçerde yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İçerde yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

İÇERDE'DE ÇEMBER DARALIYOR!

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy , Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş ve Rıza Kocaoğlu'nun rol aldığı, ekranların yeni fenomeni İçerde'de bu akşam heyecan yine doruğa tırmanıyor. Soluk soluğa izlenecek bölümde mafyanın içinde muhbir olan Sarp ile Polisin içindeki Mert için çember daralacak.
İçerde'nin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir sabah rahatsızlanır, bayılır. Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından görevlendirilmiştir. İyileşir iyileşmez yeni görevine başlar. Mert’in; Füsun ve Eylem’le yakınlığını fark eden Celal, Mert’i hiç olmadık bir yerde görünce çok sinirlenir. Bu konuda Mert’i cezalandırmaya karar verir. Melek’e aşık olan Davut, Sarp’la ikisini göl evinde gördüğünden beri Sarp’a karşı dolmaktadır. Melek’e bu konuda bir hamle yapmaya karar verir. Füsun’un rahatsızlanmasının üzerine annesini daha fazla üzmek istemeyen Sarp, duygusal olarak içinde bulunduğu görevle annesi arasında kalmış hissetmektedir. Bunu sezen Yusuf Müdür’ün bir planı vardır.

Haberin Devamı

İÇERDE MÜZİK LİSTELERİNDE DE ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Ekranların yeni fenomeni İçerde, seyirciden tam destek alırken dizinin Toygar Işıklı imzalı mu¨zikleri de bu¨yu¨k beğeni topluyor. Prag Filarmoni Orkestrası tarafından çalınan jenerik mu¨ziği, geçtiğimiz gu¨n satışa sunulduğu dijital platformlarda kısa su¨rede en çok indirilen şarkılar listesinde 1 numaraya yu¨kseldi.

Ay Yapım’ın, gu¨çlu¨ oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizisi İçerde’nin mu¨zikleri de en az dizinin kendisi kadar çok konuşuluyor. Dizi reyting listelerinde zirvedeki yerini korurken, Toygar Işıklı’nın imza attığı mu¨zikler de bu¨yu¨k beğeni topladı.

Yaylı kayıtları Prag’da gerçekleştirilen tum muzikler Prag Filarmoni Orkestrası tarafından icra edildi. Geçtiğimiz gu¨nlerde dijital platformlarda satışa sunulan jenerik mu¨ziği çok kısa sure içinde zirveye yerleşti. Toygar Işıklı’nın bestelediği dizinin tu¨m tema mu¨ziklerinden oluşan soundtrack albumu¨ ise çok yakında mu¨zikseverlerle buluşacak.
Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vurdu. Show TV’nin yeni dizisi 3.bölümü ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Sarp ve Mert kardeşlerinin rekabeti ise büyük yankı uyandırdı. İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar ve heyecan dolu dizi bu konu üzerine kurulur. Peki İçerde 34 bölüm fragmanlarında başka neler var? İşte tüm detaylar

Haberin Devamı

İçerde dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen fragman ile yeni bölümünü tanıttı. Yeni bölümde Mert ormanlık alanda Pars'ın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mert'in bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vuruyor. Yayınlanan 3. bölüm fragmanının sonunda Mert, Sarp'ın yanına giderek gözlerinin içine bakmasıda bu haftaki bölümde bazı gizemlerin aydınlanacağının sinyalini verdi.

Haberin Devamı

İÇERDE DİZİSİ GENEL HİKAYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır.

Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.