Gündem İnternet’in yeni fenomen dizisi Dip’in yeni bölümü

İnternet’in yeni fenomen dizisi Dip’in yeni bölümü

22.05.2018 - 16:24 | Son Güncellenme:

Son yıllarda ülkemizde yerli yapım internet dizilerinde kaliteli işler ortaya çıkıyor. “Dip”, Puhu TV tarafından yayınlanan ve kısa sürede fenomen olmayı başaran bir internet dizisidir. Başrollerinde; İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ün yer aldığı dizinin şimdilik 3 bölümü yayınlandı. İlk 3 bölümünün aynı anda yayınlandığı dizinin, yeni bölümünün ne zaman çıkacağı izleyiciler tarafından merak konusu.

İnternet’in yeni fenomen dizisi Dip’in yeni bölümü

Dip, Puhu Tv’nin yeni yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede sevilen fenomen dizisidir. Başrollerinde İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ün yer aldığı dizide, yardımcı oyuncu olarak; Berrak Tüzünataç, Bülent Emin Yarar, Lale Mansur, Can Gox, Feridun Düzağaç gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı dizinin, yapımcılığı TMC yapım tarafından yürütülüyor. Dizide, İlker Kaleli; Sahir rolünü, Neslihan Atagül ise Bilge karakterini canlandırıyor. İlk 3 bölümü aynı anda yayınlanan dizi, 30 Mart’ta başladı. Üçer bölüm halinde yayınlanan dizinin; 4-5-6 bölümleri 4 Mayıs’ta yayınlandı.

Haberin Devamı

Dip dizisinin konusu

İstanbul Emniyeti’ne bağlı olarak intihar girişiminde bulunanları vazgeçirmekle görevli olan Sahir (İlker Kaleli), telefonla gelen ihbarla bilim kadını olan Bilge’yi (Neslihan Atagül) bulur. Hayatı sırlarla ve gizemlerle dolu olan Bilge, Sahir’e yeni bir dünyanın kapılarını açacaktır.Bu tehlikeli dünyada, hem birbirine destek olacak ikili hem bir çok sır perdesini aralayacaklar, birlikte savaşacaklar ve geçmiş yaralarını saracaklardır.

Dip ilk 3 bölüm özeti

İntihar ara bulucusu olan Sahir, gelen ihbarla Melen Köprüsüne gider ve atlamak üzere olan Bilge’yle karşılaşır. Bir anda kendini kaybeden Sahir, nehir kenarında uyandığında Bilge’nin kaçmış olduğunu görür. Peşinde silahlı adamların olduğu bu kadının kim olduğunu sorgulayan Sahir, bu sorunun cevabının peşine düşecektir. Aramaları sonucunda Bilge’ye ulaşan Sahir gerçek bir yüzleşmeyle karşılaşır.

Haberin Devamı

Dip yeni bölüm ne zaman?

Dip, dizisinin yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Farklı bir yayın takvimi izleyen Puhu Tv dizisi, yayın tarihleri ve üç bölüm birden yayınlanması ile de Türk seyircisine alışılmışın dışında bir yayın takvimi sunuyor. 7-8- bölümlerinin final olacağı dizi, fragmanını 22 Mayıs tarihinde Puhu Tv sitesinde yayınladı. Ancak fragmanın yayınlanmasına rağmen dizinin bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı sorusunun cevabı net olarak açıklanmış değil. Lakin, önceki bölümlerin yayınlandığı zaman aralığı hesaplandığında dizinin son bölümlerinin, haziranın ilk haftası yayınlanması muhtemel.