Gündem iPhone 11 ne zaman Türkiye'de çıkıyor? iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone Pro özellikleri

iPhone 11 ne zaman Türkiye'de çıkıyor? iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone Pro özellikleri

10.09.2019 - 20:22 | Son Güncellenme:

Apple'dan müjdeli haber geldi. Dünyanın dört bir yanında merakla beklenen iPhone 11 tanıtım gecesi bu akşam gerçekleştirildi. Tanıtım sonrası iPhone 11 ile ilgili iPhone 11 ne zaman çıkıyor, iPhone 11 ne kadar ve özellikleri neler gibi soruların hepsi gündem oldu. İşte iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile ilgili tüm merak edilenler...

iPhone 11 ne zaman Türkiyede çıkıyor iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar iPhone Pro özellikleri

iPhone 11 piyasaya çıktı. Dünya genelinde heyecanla beklenen Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 11, şu an gündemin ilk sırasında yer alıyor. Peki iPhone 11 Türkiye'de ne zaman çıkıyor? İşte iPhone 11 fiyatı, ne zaman çıkacağı ve özellikleri ile ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler...

Haberin Devamı

iPhone 11 FİYATI NE KADAR?

Apple, büyük bir merakla beklenen iPhone 11’in 999 Dolar'dan satılacağını açıkladı.

iPhone 11 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

iPhone 11, 12 Eylül'de ön siparişe çıkacak.

iPhone 11 ÖZELLİKLERİ NELER?

Son gelen bilgilere göre yeni iPhone'ların en dikkat çeken özelliği 5G'yi destekleyecek olması. Bu da filmleri saniyeler içinde telefonunuza indirebileceğiniz anlamına geliyor.

Apple’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler ışığında, yeni iPhone modellerinde bizleri Mate 20 modellerinden aşina olduğumuz bir kamera kurulumu karşılayacağı iddia ediliyor.

AppleInsider’a göre, yeni iPhone modellerinde oldukça ilginç bir kamera özelliğine yer verilecek. Söz konusu bu kamera özelliği sayesinde, kullanıcıların fotoğraf çekeceği önceden tespit edilebilecek.

Haberin Devamı

Ayrıca, kamera bakımından da bir önceki nesil XR modeline göre farklılık gösterecek olan XR 2019′un çift arka kamera kurulumuna da ev sahipliği yapması bekleniyor.

iPhone 11 ne zaman Türkiyede çıkıyor iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar iPhone Pro özellikleri