Gündem İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? İşta kar yağışı ve trafik yol durumu

İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? İşta kar yağışı ve trafik yol durumu

31.12.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

İstanbul'da ve yakın illerde, otoyol ve köprü yol durumu ile ilgili son açıklama geldi. Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Peki İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı? İşta kar yağışı ve trafik yol durumu...

İstanbulda bugün hangi yollar kapalı İşta kar yağışı ve trafik yol durumu

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Balya-İvrindi yolunun 20-22 kilometrelerini kapsayan bölümdeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Balıkesir-Dursunbey yolunun 51-52 kilometrelerinde (Akbaşlar Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yeni yılın ilk 2 gününde 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapalı olacak.

İstanbul-Gebze yolunun 0-19 kilometrelerinde Çayırova Kavşağı, Anibal Kavşağı, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası Kavşağı ve Eynerce Kavşağında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bugünden itibaren yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alması beklenen kar yağışı nedeniyle sürücülerin dikkatli ve tedbirli bir şekilde yola çıkmaları isteniyor.

Ayrıca, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması tavsiye ediliyor.