Gündem İstanbul'da bugün sokağa çıkma yasağı var mı? İstanbul çok yüksek riskli bölge mi?

İstanbul'da bugün sokağa çıkma yasağı var mı? İstanbul çok yüksek riskli bölge mi?

06.03.2021 - 10:46 | Son Güncellenme:

İstanbul'da hafa sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması devam ediyor mu? Kontrollü normalleşme kararları ile birlikte illerin risk durumuna göre sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Bazı illerde Cumartesi ve Pazar sokağa çıkma yasağı kalkaken, bazı illerde Cumartesi günü kaldırıldı. Peki, İstanbul'da bugün sokağa çıkma yasağı var mı? İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri.

İstanbulda bugün sokağa çıkma yasağı var mı İstanbul çok yüksek riskli bölge mi

Son Dakika: Sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Vatandaşlar illerindeki yasak durumları ile ilgili son gelişmeleri takip ediyor. Son Kabine Toplantısının ardından alınan kararlar doğrultusunda hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili değişiklik yapıldı. Dört gruba ayrılan illede düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerin risk durumlarına göre sokağa çıkma yasakları kontrollü olarak kaldırıldı. Peki, İstanbul hangi grupta yer alıyor? İstanbul'da bugün sokağa çıkma yasağı var mı?

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA BUGÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan normalleşme genelgesine göre düşük ve orta riskli illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde ise Cumartesi günü kaldırılırken, Pazar günü sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

İstanbul yüksek riskli iller arasında. İstanbul'da sokağa çıkma yasağı Cumartesi akşamı saat 21.00'de başlayacak Pazartesi saat 05.00'te sona erecek.

Risk grupları iki haftada bir güncellenecek.