Gündem İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kim?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kim?

01.09.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında İşte Benim Stilim All Star rüzgarı esiyor. Hafta içi yeni bölümleri ile ekrana gelen İşte Benim All Star yarışmacıları büyük yankı uyandırdı. 3 senenin en çok konuşulan isimlerinin yer aldığı İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları ile ilgili detaylar haberimizde.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kim

Tv8 ekranın çok konuşulan yarışması İşte Benim Stilim yeniden başlıyor. 3 sezonun en bomba isimlerinin yer alan İşte Benim Stilim jüri üyeleri değişmedi. Öykü Serter'in sunacağı yarışmada jüri koltuğunda Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alacak.

Haberin Devamı

Rekabetin rengi değişti. All star'da üç sezonun en iyileri, yeni kurallarla daha büyük ödüller için yarışacaklar. Bu müthiş rekabete hazır olun.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kim

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI KİM?

AYŞENUR BALCI

Yarışmanın ilk sezonunda izleyici karşısına çıkan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu. İddialı ve ilginç giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmadan elendikten sonra sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımla adından sıkça söz ettiren Balcı bu sezon yine yarışmada.

GÜLŞAH YILMAZ

İşte Benim Stilim'e damga vuran isimlerden biri Gülşah Yılmaz. 1983 doğumlu Yılmaz, 1.78 boyunda.

ÇİĞDEM ÇELİK

36 yaşındaki Çiğdem Çelik, ikinci kez İşte Benim stilim podyumunda yürüyecek olan isimlerden...

TUĞÇE ERGİŞİ

Yarışmanın en fazla 'ağlayan' isimlerinden olan Tuğçe Ergişi, ekrana All Star ile geri döndü. Geçen sezon sıkça tartışma yaşayan Tuğçe, yeni tarzıyla yarışmada boy gösterecek.

Haberin Devamı

EMEL ÖZKIZILTAŞ

Bütün parasını yarışmada giyeceği kıyafetlere harcadığı için ev kirasını ödeyemeyecek halde geldiğini söyleyen Emel'in gözyaşları uzun süre konuşulmuştu. Yarışmadaki komik konuşma tarzıyla ilgiyi üzerine çeken Emel bu sezon yine İşte Benim Stilim'de.

MARIA SURINA

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Maria, yarışmanın ikinci sezonunda yer almıştı. Marina bu sefer birincilik için oynuyor.

ÖZDEN CERRAHOĞLU

1991 doğumlu Özden Cerrahoğlu, moda öğrencisi... Nazlı Hamarat ile bir çok kez karşı karşıya gelen yarışmacının yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

GİZEM GÜLER

Yarıştığı süre boyunca neredeyse her gün 'rüküş' ilan edilen Gizem, bir kez daha podyumda. Medcezir dizisinde de rol alan 26 yaşındaki Gizem, oldukça iddialı.

EZGİ BAYLAR

Evli ve bir çocuk annesi olan yarışmacı 'kayınvalidemin dolabından aldım' dedi 18 bin dolarlık çantası ile uzun süre konuşuldu. Nerdeyse yarıştığı her haftayı birincilikle tamamlayan Baylar, en büyük şoku finalde yaşadı ve ikinci oldu.

AYŞEGÜL DOĞAN

İşte Benim Stilim'in en tartışmacı kişiliği Ayşegül Doğan, All Star ile ekranlarda. Tarzından çok polemikleri ve sert çıkışları ile hatırlanan Doğan, 'bu kez birinci olacağım' diyecek kadar da iddialı.

Haberin Devamı

NAZLI KAYAASLAN

Nazlı Kayaaslan da All Star ile ikinci kez izleyici karşısına çıkacak. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen isim bu sefer de iddialı olan isimlerden.

AYCAN-NURCAN ŞENCAN

İlk sezonun birincisi Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, yeniden jüri karşısına çıkıyor. İkizler yine şampiyonluk için yarışacaklar.

EZGİ ÜNAL

İşte Benim Stilim All Star'da yarışam 3 şampiyondan biri Ezgi Ünal. Yarıştığı dönemi birincilikle tamamlayan yarışmacı, ikinci kez jüri karşısında.