Gündem İşte Benim Stilim'de kim elendi? (İşte Benim Stilim'e veda eden isim şok etti)

İşte Benim Stilim'de kim elendi? (İşte Benim Stilim'e veda eden isim şok etti)

23.04.2017 - 10:59 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim yarışmasının 7. Sezonunda her geçen gün yeni bir ünlü, jüride yer almaya devam ediyor. Hafta başında Ivana Sert, Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu’nun yanında New York’ta yaşayan ünlü tasarımcı Peyman Umay jüri masasında boy gösterdi. Her hafta olduğu gibi bu haftanın ilk gününde de yeni bir yarışmacı İşte Benim Stilim yarışına katıldı. 18 yaşındaki Damla Gezen isimli yarışmacı oyuncu olmak istediğini belirtti ve yaptığı kombini ile jüriden geçer not alamadı.

İşte Benim Stilimde kim elendi (İşte Benim Stilime veda eden isim şok etti)

İşte Benim Stilim'de dün eleme heyecanı vardı. Ekranların sevilen moda programı İşte Benim Stilim yarışmasında bu haftanın finalinin konseptinde çizgi film kahramanları vardı. İşte Benim Stilim'in eleme bölümünde, jürinin kararıyla Damla Gezen programa veda etti.

Haberin Devamı

Kimi yarışmacılar jürinin beğenisini kazanmayı başarırken bazıları ise jüriden “tarz” alamadı. İsminden sıkça söz ettirmeyi başaran Bahar Candan istatistiklere göre jüri tarafından tarzı en çok beğenilen kişi olduğunu iddia etti. İlk Buluşma konsepti ile kombinlerin yapıldığı gün birçok yarışmacı aşk hayatları ile ilgili kısa anılar anlattılar. Dilara Taşkın’ın Duygu Çevik’in hayatında yeni birinin olması ile ilgili yaptığı açıklama yarışmacılar arasında tartışma konusu oldu. Kemal Doğulu’nun programdan önceki gün bir ilk buluşmaya gittiği ve yalnızlıktan kendine mesaj attığını anlattığı bölümler herkesi kahkahaya boğdu.