Gündem Itır Esen kimdir?

Itır Esen kimdir?

18.01.2019 - 10:54 | Son Güncellenme:

Itır Esen 2017 Miss Turkey yarışmasında birinci olmasının ardından attığı twwet nedeniyle tacından olmuştu. 19 yaşındaki Itır Esen halen İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam etmektedir. Peki Itır Esen kimdir?

Itır Esen kimdir

Itır Esen 2017 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasının ardından attığı bir tweet nedeniyle tacından olmuştu. Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Itır Esen, Survivor 2019'da sunuculuk yapacağı iddia edildi. Peki Itır Esen kimdir? Itır Esen kaç yaşında?

Haberin Devamı

ITIR ESEN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde öğrenimine devam eden Itır Esen 14 yaşında modellik yapmaya başladı.

Tüm öğrenim hayatını İstanbul'da geçirdi ve üniversiteyi kazanmadan önce Fenerbahçe Anadolu Lisesi'nde okudu. 1,80 metrelik boyu sayesinde genç yaşta moda haftalarında ve tanıtımlarda modellik yapma şansı buldu. Aynı zamanda sporculuk geçmişi de bulunan Itır Esen, modelliğe profesyonel olarak başlayınca sporu bıraktı. Şimdiye dek Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Miss Turkey 2017 yarışmasında şampiyonluk kazandıktan bir süre sonra 15 Temmuz hakkındaki sosyal medya paylaşımları sebebiyle tacı elinden alındı.

Haberin Devamı

Bir süredir göz önünde olmayan genç modelin Acun Ilıcalı ile buluşması aşk dedikodularına neden olsa da, asıl konunun 2 Şubat 2019'da başlayacak olan Survivor yarışmasında yer almasıyla ilgili olduğu belirlendi. Acun Medya ile çalışmaya başlayan Itır Esen'in Yunan bir sunucuyla beraber YouTube kanalında program yapması bekleniyor.