Gündem Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.05.2018 - 12:14 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete 11. yeni bölümüyle yine kahkaha tufanıyla geçti. Pazar akşamlarının ilgi odağı olan Jet Sosyete dizisinde bu hafta hayalet paniği izleyicileri oldukça güldürdü. Peki Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Jet Sosyete 11. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Star TV'nin kısa zamanda oldukça sevilen dizisi Jet Sosyete'de bu hafta hayalet paniği izleyenleri kahkahaya boğdu. Peki Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

JET SOSYETE 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Damadını hiç sevmeyen, altıncı hissi pek kuvvetli Safiye’nin annesi Fikret’in ziyareti Yüksel ailesinde işleri karıştırıyor.

Yalıda ise hayalet paniği var! Yalıda meydana gelen açıklanamayan olaylar eski hikayeleri gün yüzüne çıkarıyor. Hayalet Necmiye Hanım gerçekten İlayda’nın düğün hazırlıklarından mı rahatsız?

Ozan’ın her sene hazırlamakta geciktiği rapor, ofiste yeni bir iddia konusu oluyor. Yaşar; Pelin ve Tony’le girdiği iddiayı kazanabilecek mi? Talip, Yıldız ve annesinin arasını düzeltme niyetinde. Şennur ise Talip’in bu niyetine kolay kolay teslim olacak gibi gözükmüyor.

JET SOSYETE 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Jet Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.