Gündem Jurassic World filmi konusu nedir? Jurassic World filmi ne zaman çekildi, oyuncuları kimler?

Jurassic World filmi konusu nedir? Jurassic World filmi ne zaman çekildi, oyuncuları kimler?

22.02.2020 - 19:30 | Son Güncellenme:

2015 yılında gösterime giren ve oldukça ilgi çeken Jurassic World filmi, bu akşam bir kez daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Büyük heyecana sahne olacak filmle ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Jurassic World filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Jurassic World filmi konusu nedir Jurassic World filmi ne zaman çekildi, oyuncuları kimler

2015 ABD yapımı olan Jurassic World bilim kurgu, aksiyon, gerilim, macera türünde...Colin Trevorow'ın yönettiği Jurassic World filminin oyuncuları kimler? Jurassic World filminin konusu nedir?

Haberin Devamı

JURASSİC WORLD KONUSU NEDİR?

John Hammond'ın başarısızlıkla sonuçlanan Jurassic Park denemesinin üzerinden tam 22 yıl geçmiştir. Nublar Adası'nda bu kez tam kapasiteyle çalışan, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic World adıyla kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır. Parkı işleten şirketin hedeflerini tutturabilmesi için parkta yenilikler yapılır, yeni bir dinozor türü yaratılır. Ne var ki bu yeni tür, adayı ve adadakileri felakete sürükleyebilecek sonuçlar doğuracaktır.

OYUNCULAR KİMLER?

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, Nick Robinson

Yazarlar