Gündem Kabine toplantısı kararları! 3600 ek gösterge için gözler Kabine'de

Kabine toplantısı kararları! 3600 ek gösterge için gözler Kabine'de

06.06.2022 - 17:45 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yeni kararlar için bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı gerçekleşti. Gözler 3600 ek göstergenin çıkacağı tarihte. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta bitti, ek gösterge ne zaman çıkacak?

Kabine toplantısı kararları 3600 ek gösterge için gözler Kabinede

Haziran ayının ilk Kabine toplantısı gerçekleştirildi. Masada ise kira düzenlemesi, 3600 ek gösterge gibi memur-emekli ve milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kritik konuların olması bekleniyor. İşte, 2022 Kabine toplantısı tarihi...

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Haziran ayının ilk Kabinesi bir araya geldi. Toplantı 6 Haziran Pazartesi günü düzenlendi ve toplantının 17:30 sıralarında son bulmasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

Erdoğan, "Uzunca bir süredir çalışan ve emekli memurlarımız ile ilgili 3600 ek gösterge diye hazırlık yürütüyoruz ve meclisin takdirine sunma safhasına getirdik. Yarınki (6 Haziran) kabine toplantısı ardından yapacağımız millete sesleniş konuşmamızda bu hazırlığı detaylarıyla anlatacağım. Sadece daha önce söz verdiğimiz 4 meslek grubunu değil 5 milyonu aşkın memurumuzun ve emeklilerimizin tamamını ilgilendiren bir formülle bu sorunu çözdüğümüzün müjdesini paylaşmakla yetinmek istiyorum.'' şeklinde toplantı tarihini ve müjdeyi duyurmuştu.