Gündem Gözler kararlarda! Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Gözler kararlarda! Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

01.03.2021 - 01:02 | Son Güncellenme:

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Yeni normalleşmenin ayrıntıları Kabine toplantısında netleşecek. Kabine toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan halkla paylaşacak. 7'den 70'e tüm Türkiye'nin gözü kulağı bu toplantıda olacak. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Gözler kararlarda Kabine toplantısı ne zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak

Türkiye deyim yerindeyse nefesini tuttu Kabine toplantısını bekliyor. Yeni normalleşmenin detaylarının paylaşılacağı Kabine toplantısı için heyecan sorukta... Milyonlarca insan açıklanacak kararları beklerken "Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?" sorusu gündemde...

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Bir sonraki Kabine toplantısının tarihi belli oldu. Yeni normalleşmenin detaylarının paylaşılacağı Kabine toplantısı 1 Mart Pazartesi günü yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 19.30 gibi halka seslenmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak kararlar ile Bilim Kurulu’nun belirlediği kriterler çerçevesinde “düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli” olmak üzere kategorize edilen illerde, salgının seyrine göre kaldırılacak kısıtlamalar ya da uygulanacak ek tedbirler netleşecek. 

 

Yazarlar