Gündem Kalbimdeki Deniz 4. son bölümde Deniz kararını verdi!

Kalbimdeki Deniz 4. son bölümde Deniz kararını verdi!

12.11.2016 - 11:54 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin yeni dizisi Kalbimdeki Deniz 4. son bölümü ile ekrana geldi. Cumartesi günlerinin heyecanla beklenen dizisinde Deniz bebeğini doğurmaya karar verdi. Kalbimdeki Deniz son bölüm detayları ve dahası haberimizde.

Kalbimdeki Deniz 4. son bölümde Deniz kararını verdi

Bebeğini doğurmaya karar veren Deniz’e en büyük desteği Mirat ve babası verir. Deniz’in hamileliğini Hülya’dan öğrenen Şebnem paniğe kapılır. Hamileliği şimdilik gizli tutan Mirat ve Deniz’in paylaşımları Diyar’ı aralarında aşk doğuyor diye şüphelendirir. Mustafa ve Ece arasında çatışmalı bir diyalog başlarken, Mirat ise Hülya’ya güvensizliğini açıkça belli eder.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 4. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hülya ilk günden itibaren çekici bulduğu Mirat’a yaklaşmanın ve kendisine dair önyargısını kırmanın yollarını arar. Hülya’yla arası açılan Deniz ise hiç beklemediği bir şok yaşar. Şokun etkisinden kurtulamadan onu ilk günden beri rakip olarak gören Fikriye’nin dedikoduları ayyuka çıkar ve Mirat’ın onu tersleyip uyarmasının ardından hiç beklenmedik sonuçlara yol açar.

KALBİMDEKİ DENİZ 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KALBİMDEKİ DENİZ 4. BÖLÜM FRAGMANI


KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz hamilelik haberiyle alt üst olmuştur. Bir karar verinceye kadar bu konunun aile ve Mirat arasında kalmasını ister. Ece’den haberi alan Hülya, Alihan’ın bunu öğrenecek olursa Deniz’e geri dönmesinden korkar. Aynı korku Alihan’ı çocuklarının resimlerine bakarken yakalayan Şebnem’i de sarar. Diyar, Mirat ve Deniz’in kendinden bir şeyler gizlediğini fark edince, aralarında bir şeyler gelişmesinden korkar ve Fikriye’nin ağzına dedikodu malzemesi verir. Mirat’ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz’i diline iyice dolar. Alihan’ın geride bıraktığı ailesinden haber alma girişimi, Hülya tarafından ustalıkla engellenir. Kendisiyle uğraşan Müge’ye saldırması sonucunda Ece’nin okuldan uzaklaştırılma riski doğarken, Ece’nin yaşattığı şok Deniz’i hiç düşünmediği bir karar almaya iter.