Gündem Kar yağışı etkisini arttırdı! Tatil haberleri peş peşe geliyor

Kar yağışı etkisini arttırdı! Tatil haberleri peş peşe geliyor

10.03.2022 - 10:54 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi etkisi altına almaya başlayan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle bazı kentlerde peş peşe kar tatili ilan edildi. Açıklamalar valiliklerden geldi. İşte detaylar...

Kar yağışı etkisini arttırdı Tatil haberleri peş peşe geliyor

İstanbul Valiliği, kent genelinde beklenen yoğun kar yağışına karşı yeni tedbirler aldı. Valilik İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle okullar 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edildi.

Haberin Devamı

SAMSUN'DA 6 İLÇEDE EĞİTİME 'KAR' ENGELİ

Samsun'un 6 ilçesinde, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, bugün için tatil edildi. Kentte dün başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde bugün de etkili oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle Alaçam, Havza, Kavak, Salıpazarı, Tekkeköy ve Vezirköprü ilçelerinde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Kar yağışı etkisini arttırdı Tatil haberleri peş peşe geliyor

KONYA'DA 8 İLÇEDE TATİL

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 8 ilçede yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak.

Kentte akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı etkili oldu. Yağış nedeniyle Ahırlı, Akören, Beyşehir, Bozkır, Hadim, Seydişehir, Taşkent ve Yalıhüyük'te yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Öğrenciler uzaktan eğitim görecek. Engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacak. 

Haberin Devamı

Kar yağışı etkisini arttırdı Tatil haberleri peş peşe geliyor

TEKİRDAĞ

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Tekirdağ'da, Saray'ın ardından Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde de eğitim-öğretime ara verildi. Kapaklı'da bugün, Çerkezköy'de ise bugün ve yarın okulların tatil edildiği bildirildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Meteoroloji'den aldığımız son verilerin değerlendirilmesi sonucu bugün öğleden sonra ve yarın 11.03. 2022 tarihinde cuma günü ilçemiz genelindeki  bütün okullarımızda 1 buçuk gün eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur" denildi. 

KARAMAN 

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı Karaman'da etkisini sürdürüyor. Karaman'ın Başyayla ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçede eğitim ve öğretime bugün öğleden sonra ve Cuma günü ara verildi. Başyayla Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçede yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğunu belirterek, bugün öğleden sonra ve Cuma günü olmak üzere ilçedeki tüm okullarda eğitime ara verildiği duyurdu.

KARS

Kars Valiliği, devam eden kar yağışı nedeniyle bugünün ardından yarın için de il genelinde okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında, "Devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, ilimiz genelinde eğitim - öğretime 11.03.2022 Cuma günü (1) gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca; malul, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaklardır" denildi. 

Haberin Devamı