Gündem Kara Sevda 48. yeni bölümde Nihan, Zeynep'i köşeye sıkıştırdı!

Kara Sevda 48. yeni bölümde Nihan, Zeynep'i köşeye sıkıştırdı!

10.12.2016 - 15:51 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda soluk soluğa izlenmeye devam ediyor. Star Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kara Sevda 48. bölümde Kemal gerçek yüzünü öğrendiği Asu ile yüzleşecek mi? Kara Sevda 14 Aralık Çarşamba saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Kara Sevda 48. yeni bölümde Nihan, Zeynepi köşeye sıkıştırdı

Çarşamba günleri severek izlenen Kara Sevda dizisinin 48. bölüm fragmanı merak edilir oldu. Kara Sevda'da Asu'nun gerçek yüzünü öğrenen Kemal, yüzleşecek mi yoksa yeni bir plan mı kuracak? Yeni bölümü merakla beklenen Kara Sevda'nın tanıtımı yayınlandığında haberimizde yer alacak.

Haberin Devamı

Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen, Orhan Güner yer alıyor. Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Kara Sevda 48. yeni bölüm fragmanları ile Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star TV ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

KARA SEVDA 48. BÖLÜM FRAGMANI

Kara Sevda 48. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.
Kara Sevda Kemal Asu'nun ihanetiyle sarsıldı!

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KARA SEVDA 47. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal’in Nihan’a Asu’yla evleneceğini söylediği andan itibaren, Emir’in oyunundaki dizili bütün taşlar yerinden oynar. İlk olarak Nihan ile Emir arasındaki hassas denge sarsılır. Emir ise durmaz. Kemal’in giderek daha da güçlenmesinin önünü kesmek için, sıfırdan var ettiği şirketini gözüne kestirir.

Haberin Devamı

Tufan’ın evinde gördüğü çantanın aynısı Asu’nun gardırobunda da görmesi, Kemal’in Asu’ya ilk kez şüpheyle yaklaşmasını sağlar. Kemal şüphesini takip ettiğinde, çok büyük soru işaretleriyle karşılaşır. Nihan ise Kemal’le Asu’nun gerçekten evlenip evlenmeyeceğini anlamak için harekete geçer.

Nihan ile Kemal bir araya geldiğinde, Nihan’ın soruları kadar, alacağı cevaplar da şok edici etkiye sahiptir. Kemal’in Asu hakkında attığı her adım, onu Emir’le olan bağına biraz daha yaklaştırır. Ayhan ile Leyla’nın sürece dahil olmasıyla Kemal’in araştırması iki farklı yönden ilerler.

Zeynep, Asu ile Emir bağını ortaya çıkarmak için tahmin edilemez bir yol izler. Ancak Kemal’e Asu ile Emir arasındaki bağa dair bir kanıt bıraktığında, Emir’in tehlikeli sularına düşecektir. Emir Zeynep’in cezasını kesmek için karşısına çıktığında, Nihan’ın baskınıyla darmadağın olur.

Emir ile Asu’nun hain işbirliği, Kemal’in bütün emeklerini yok edecek kadar şiddetli bir etkiye sahiptir. Etrafını saran ihanet çemberi daralırken Kemal, Asu’nun gerçek kimliğini öğrenmek için son bir adım atacaktır.

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, şüphelerinin peşinden giden Kemal, tüm parçaları birleştirerek Asu’nun büyük sırrını öğrendi. Asu’nun Emir’in kardeşi olduğunu anlayan Kemal, uğradığı büyük ihanetle sarsıldı. Nihan için de şok etkisi yaratan bu haberle pek çok cevapsız soru da cevaplanmış oldu.

Kemal, Asu’nun doğum belgelerine ulaşarak, Asu’nun Emir’in kardeşi olduğunu öğrenmesiyle, tüm parçalar da birleşmiş oldu. Şantajcının da Asu olduğunu anlayan Kemal, en başından beri pek çok gizemin arkasında Asu olduğunu anladı. Kemal’in bu büyük sırrı öğrenmesinin ardından, dizinin hayranları yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor.