Gündem Kertenkele 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Kertenkele 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

28.03.2016 - 17:22 | Son Güncellenme:

Atv ekranının sevilen dizisi Kertenkele 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele 59. bölüm fragmanında Akıncı'nın foyası ortaya çıkacak mı? Akıncı Kertenkele'yi mi Gizem'i mi seçecek Kertenkele 59. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kertenkele 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Yayınlanan her bölüm ile büyük beğeni toplayan Kertenkele 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele yeni ölüm fragmanında neler yaşanacak? Kertenkele yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştığı Kertenkele dizisi nefes kesen bölümle ekrana geldi. İşte Kertenkele ile ilgili son detaylar. Ünsal komiser tarafından etrafı sarılan Akıncı hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir hamle yapar. Sokrat ise torunu Şeyma'yı Kertenkele'den geri alabilmek ve Akıncı'yı ortadan kaldırabilmek için üç kişilik gizemli bir fedai timini devreye sokar. Öte yandan Kertenkele'nin, kızı Şeyma'ya kavuşmasıyla malikânedeki dengeler alt üste olmuştur. Şeyma, annesi olarak bildiği Bahar'la ve babası Kertenkele'yle bir aile gibi vakit geçirmek istemektedir ancak bu durum Zehra'yı çileden çıkarmaktadır.

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Yasadışı dövüş bahisleri düzenleyen bir çete Kara Kemal'i, Melis'e zarar vermekle tehdit eder, Kemal sevdiği kadın uğruna ölümüne bir dövüş turnuvasına katılmak zorundadır. Hicabi ise bütün cesaretini toplar ve Gizem'e açılmaya karar verir ancak hiç tahmin edemeyeceği bir gerçekle yüzleşecektir. Kara Kemal yaşadığı büyük bir kırılma sonucunda Kertenkele'den intikam alma vaktinin geldiğine karar verir ve Kertenkele'nin karşısına çıkar. Kertenkele'nin Kara Kemal'le dövüşmekten başka şansı yoktur.

KERTENKELE HAKKINDA

Kertenkele, yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'ın yazdığı, yönetmenliğini Hakan Arslan'ın gerçekleştirdiği ve başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir'in bulunduğu televizyon dizisidir.

1. sezon
İstanbul gecelerinin iflah olmaz çapkınlarından olan Kertenkele aslında zekası ve sıra dışı yetenekleri sayesinde bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızdır. Mesleki hayatını takıntılı bir şekilde Kertenkele'yi yakalamaya adayan komiser Ünsal'ın tüm çabalarına rağmen Kertenkele izini kaybettirmenin bir yolunu hep bulmuştur. Taa ki boş sanarak kaldığı villada evin sahibi mafya babası Deli Kenan ile karşılaştığı güne kadar. Sevgilisinin ihaneti nedeniyle intiharın eşiğine gelmiş olan Deli Kenan, Kertenkele'nin tüm ikna çabalarına rağmen kendisini vurur. Kertenkele, olay yerinden panikle uzaklaşırken polis tarafından köşeye sıkıştırılır. Kertenkele polisten kaçarken yanan bir ev görür ve yakalanma pahasına içeriye girerek küçük bir çocuğu yangından kurtarır. Ama bu kahramanlık Kertenkele'nin özgürlüğüne mal olmuştur. Tutuklanıp cezaevine gönderilir. Esaret altında yaşamaktansa ölmeyi yeğleyen Kertenkele hap içer ve hastaneye kaldırılır. Bir yolunu bulup imam kıyafeti ile polisin ve peşindeki mafyanın elinden kaçarken kendisini şirin bir mahalle camisinde yanlışlıkla imam olarak bulur. Kertenkele sıfır din bilgisi ile imamlık yapmaya çalışırken karşısına gayrimenkul kralı Ekrem Bey'in güzeller güzeli torunu Zehra çıkar. Zehra'ya ilk bakışta âşık olan Kertenkele ise hayatının en büyük soygununa karar vermiştir; hiç kimseyi beğenmeyen bu güzel kızın kalbini çalacaktır. Fakat bilmediği bir şey vardır. Ünsal komiser, Zehra'nın eniştesidir. Sezon Finalinde Semih, Ziya Hoca'nın Kertenkele olduğunu Ünsal Komiser ve Levent'e yanlışlıkla söylemiştir. Ünsal durumu öğrenince Ekrem Bey ve ailesine Ziya Hoca'nın gerçekte kim olduğunu söyler. Sokrat, Kertenkele'den yeğeninin intikamını almak için sevgilisini ve kız kardeşini esir alır ve üzerilerine bomba bağlar. Kertenkele ikisini de kurtarmak isterken Sokrat, bombayı Kertenkele'nin girdiği depoda patlatır.

Haberin Devamı

Kertenkele 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Haberin Devamı

2. sezon
2. sezon'da Kertenkele hafızasını kaybetmiştir. Kendisine tıpa tıp benzeyen Ahmet Şimşek'te bir kaza geçirmiş ve vefat etmiştir. Ancak hastahanede Kertenkele ve Ahmet Şimşek karıştırılmış. Ahmet Şimşek yerine Kertenkele öldü sanılmıştır. Hastahaneden 1 yıl sonra taburcu olan Kertenkele hafızasını kaybetmiş ve hayatına Ahmet Şimşek olarak devam etmektedir. Ahmet Şimşek, din öğretmenidir. Yeni sezonun ilk bölümlerinde Hicabi ve Ünsal Kertenkele'yi gördüklerini söylerler ama kimse onlara inanmaz. Semih, Betül ile evlenmekte ısrarlıdır. Melis intihar edeceği sırada Kertenkele Melis'i kurtarır fakat Kertenkele'nin hafızası stabil değildir. Melis, Zehra'nın Kertenkele'yi hak etmediğini düşünmektedir. Bu yüzden bir süre Kertenkele'nin yaşadağığını Zehra'dan saklamıştır. Daha sonra Zehra Kertenkele'nin yaşadığını öğrenir. Kertenkele Ünsal'ı hapse attırıp Sokrat'ı patlatıp intikamını almıştır. Baron ve Akıncı ortaya çıkınca Baron Kertenkele'ye Ünsal'ı hapisten kaçırıp onunla beraber bir ekip kurma görevini verir. Kertenkele Ünsal'ı hapisten kaçırır ve Baron'a götürür. Baron Ünsal'a onun en son görevi Kertenkele'yi öldüreceğini söyleyip reddedemeyeceği bir teklif yapmıştır. İlk görevleri Mona Lisa tablosunu çalıp Baron'a getirmeleridir. Mona Lisa'yı başarıyla çalan Kertenkele ve Ünsal'ın 2.görevi ise Amerikalı bilim adamı John Steward'ı kaçırmalarıdır.

Haberin Devamı

Timur Acar kimdir?

Timur Acar, (d. 22 Aralık 1979, Sakarya), Türk oyuncu.

Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olan Sakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir. Gürcü asıllı olan ailesinin kökeni ise Batum'a dayanmaktadır. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer almaktadır.[2] 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat rolünü oynadı. Şu an Kertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk rollerini üstleniyor. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır. 2007 yılında evlilik yapan sanatçı 2009 yılında boşanmıştır.

Sera Tokdemir kimdir?

Sera Tokdemir (d. 11 Nisan 1981, Mersin), Türk oyuncu.Bilkent Üniversitesi (TOMYO) mezunu olan Tokdemir, Zirve Sanat Merkezi'nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimi alarak tiyatroya başladı. 2009 yılında Plato Film Okulu'nda Ayla Algan yönetiminde oyuncu yönetimi, beden dili, dublaj, sinema-dizi-reklam oyunculuğu eğitimi aldı. Birçok sinema, dizi, Reklam ve klip çalışmalarında yer alan oyuncu, 2010 yılında Elbiseler Fora ekibine katılmıştır. 2013 yılında Ben de Özledim dizisinde rol almıştır. 2014 sonbaharında başlayan Kertenkele dizisinde "Zehra" karakterini canlandırmaktadır.