Gündem Kiralık Aşk 48. son bölümde beklenmedik gelişme!

Kiralık Aşk 48. son bölümde beklenmedik gelişme!

28.05.2016 - 15:09 | Son Güncellenme:

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 48. son bölümde yine izleyenleri ekrana kilitledi. Kiralık Aşk son bölümde doğum günü sürprizi Defne'nin ayaklarını yerden kesiyor. Heyecanın eksik olmadığı Kiralık Aşk'ta beklenmedik gelişmeler yaşandı. İşte dizi ile ilgili son detaylar...

Kiralık Aşk 48. son bölümde beklenmedik gelişme

Kiralık Aşk 48. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Günler öncesinde yayınlanan Kiralık Aşk 48. bölüm tanıtım fragmanlarındaki sürpriz gelişmeler meraklandırmıştı. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk dizisi son bölümünde, Ömer ile Defne arasındaki gerginlik düzeldi mi? sorusu yanıt buldu. İşte Kiralık Aşk 48. son bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi Kiralık Aşk 48. son bölümü ile 27 Mayıs 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana geldi.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYNIIZ...

KİRALIK AŞK 48. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde aylardır beklenen haber Neriman’dan geldi. Kiralık Aşk geçen bölümde Defne’nin doğum gününde ona bir sürpriz yapacağını söyleyen Ömer’in ne yapacağı merak konusu olmuştu. Son bölümünde Neriman sanırım bizlere “Düğünümüz var!” diyerek bu sürprizin ipucunu vermişti. Fragmandaki yüzük detayı da bu olasılığı güçlendiriyor. Öte yandan Ömer ile Defne teknede zaman geçiriyor ve birbirlerine samimi itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.

Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor? sorusu Kiralık Aşk 48. son bölümünde yanıt buldu.

Kiralık Aşk, heyecan dolu yeni bölümleriyle hafta içi her Cuma akşamı Star’da.

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE