Gündem Kiralık Aşk 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Kiralık Aşk 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

28.11.2016 - 11:38 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk 63. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu Cuma ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 63. yeni bölümünde izleyici romantik dakikalara şahit olacak. Defne ve Ömer'in aşkına dair küçük ve mutlu detaylar nefeslerin tutulmasına neden olacak. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Kiralık Aşk 2 Aralık Cuma akşamı Star TV'de.

Kiralık Aşk 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Star TV ekaranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın 63. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Kiralık Aşk 63. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Ömer ve Defne'nin romantik sahneleri gündeme bomba gibi düşecek. Yapımcılığını Ortaks Film'in üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk 63. yeni bölümüyle 2 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da Star TV'de.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümde Defne Ömer’i eve davet ediyor. Mutfağın musluğu bozulunca Ömer, marifetlerini gösteriyor. Tam romantizm yaşanacakken sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Evde eğlenceli vakit geçiren Ömer ve Defne’yi davetsiz misafirler rahatsız ediyor. İlk önce Nihan sonra İso ile Serdar eve geliyor. Defne ise onları evden göndermek için türlü türlü oyunlar oyunuyor. Ömer ise bu durumdan istifade ederek Defne’yi öpücük yağmuruna tutuyor.

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Ömer gecirdiği kazanın izlerini hala taşıyor. Defne’den ayrı kaldığı dönemdeki yaşantısına dair net bir bilgiye sahip olmadığımız Ömer’in kaza geçirdiği bu bölümde anlaşılıyor. Genç adamın ataklarının ise bu sebepten olduğu gün yüzene çıkıyor. Öte yandan kaza sonrası yakışıklı adamın vücudunda yara izleri görülüyor.

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜM 1. FRAGMANI