Gündem Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.12.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk son bölümüyle nefesleri kesti. Kiralık Aşk son bölümde Ömer ve Defne arasında yaşanan romantik anlar ise geceye tam manasıyla damga vurdu. Kiralık Aşk son bölümün ardından 68. yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu...

Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kiralık Aşk'ın bitmesine son 3 bölüm kala finalin nasıl yapılacağı da merak konusu oldu. Kiralık Aşk'ta Ömer Defne'ye evlilik teklifi edecek mi? Birlikte geçirecekleri yılbaşından özel anlar paylaşacak olan Defne ile Ömer izleyenlere hem duygusal hem de eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Haberin Devamı

Ortaks Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrol oyuncularının Barış Arduç ve Elçin Sangu olduğu Kiralık Aşk 67. bölümüyle 30 Aralık 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da ekranlara geldi.

KİRALIK AŞK 67. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK 67. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 67. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Ömer ve Defne'nin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Günden güne araları çok iyi olan çift birlikte yaşamaya ve hayat tarzlarını tamamen öğrenmeye çalışıyor. Neriman konuya dahil oluyor ve evlilik baskısı yapıyor. Neriman'ın "Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!" sözüne karşılık Defne bunu kafasına koyuyor ve Ömer'in aklına da bu fikri yerleştirmek için çabalıyor.

Yeni yıl heyecanı Kiralık Aşk dizisinde de yaşanıyor. Evde partiler, ofiste kutlamalar eksik olmuyor. Koriş'in şahane fikri herkesi kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Koriş'in isteğine göre Ömer'e Noel baba kostümü giydirecek! Ömer bunu kabul eder mi? Sinan ve Şükrü, Koriş'le bu konuda dev bir iddiaya giriyorlar. Koray, Ömer'i ikna etmek için akla hayale gelmedik numaralar deniyor. İddianın sonucu ise, gerçekten çok ama çok beklenmedik.

Haberin Devamı

Ömer ve Defne, birlikte yeni yıla girmenin heyecanını yaşarken ihtiyacı olanlara da hediyeler vererek onları mutlu etmeye uğraşıyor. Ömer Defne'ye hiç ummadığı bir sürpriz yapıyor. Her şeyi hikayenin en başına döndürecek bir sürpriz. Bunu Ömer'den başkası düşünemezdi. Kiralık Aşk'ın yeni bölümü yarın akşam...