Gündem Kiraz Mevsimi 49. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Kiraz Mevsimi 49. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

13.06.2015 - 08:33 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiraz Mevsimi dün akşam 49. son bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Kiraz Mevsimi son bölümüünde Öykü, Ayaz ile şehir dışındaki iş görüşmesine beraber giderler. Heyecanın dorukta olduğu son bölümü ile Kiraz Mevsimi bu hafta yine çok konuşulacak. Dizinin hemen ardından Kiraz Mevsimi 50. bölüm fragmanı yayınlandı...

Kiraz Mevsimi 49. son bölümde heyecan doruktaydı - İzle

FOX TV’nin yazlık dizi olarak yayına aldığı daha sonra reytinglerde gösterdiği başarı ile yeni sezonda da devam ettirilen dizi Kiraz Mevsimi bu hafta 49. yeni bölümü ile ekrana geldi.. Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümü ile (13 Haziran Cumartesi) dün akşam izleyicisiyle buluştu. Ayrıca Kiraz Mevsimi 50. bölüm fragmanı dizinin hemen ardından resmi site üzerinden yayımlandı...

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi 49. Bölüm Özeti

Hafta sonu tatilinde yaşanan skandaldan dolayı canı sıkılan Öykü, Ayaz’ın şehir dışındaki iş görüşmesine gitmeye karar verir. Bu karar istemeden de olsa hem Öykü’yü hem de Ayaz’ı çok zor durumlara düşürecektir. İlker ve Burcu’nun bebeğinin ortadan kaybolması bütün ekibi harekete geçirir…Olayın sorumlusu olarak gördükleri Şeyma ile yüzleştiklerinde yaşayacakları şok büyük sorunlara yol açacaktır.

Kız kıza çok fazla çikolata yenilen ortamda, bir yerlerden depresyon ya da kıskançlık geçiyordur. Mete ve Ayaz ne yapmış olabilir? Ayrıca Mete ve Işık yakınlaşmasında son durum ne olacak?

Ayaz ile Emmy Ödül Töreni’ne katılacak şanslı talihli ilk kez dizide açıklanıyor. ?#?olurmuolur?, belki de o talihli sensin! Kiraz Mevsimi bu akşam 20.15’te FOX’ta!

Bölüm Tarihi: 13/06/2015

Kiraz Mevsimi 49. Bölüm Fragmanı - İzle