Gündem Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında Kader'in zor anları!

Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında Kader'in zor anları!

06.12.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler 63. bölümde Kader, kardeşini kayetmenin acısı ile zor günler yaşıyor. Duygu dolu anların yaşanacağı Kırgın Çiçekler 63. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında Kaderin zor anları

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 42. son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Kırgın Çiçekler 63. bölümdeki "Cennet annelerin ayağının altındaymış ya, seninkinin altında sadece kan ve gözyaşı var..." konuşması dikkat çekti... İşte Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanı ve detayları...

Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 63. BÖLÜM FRAGMANI

Kırgın Çiçekler'de Umut Bebek Leğende Boğularak Can Verdi

Dün akşam reytinglerde ikinci olan Kırgın Çiçekler'de Umut bebeğin acı ölümü derinden sarstı! Leğende boğulan Umut bebeğin sahnesi, son zamanların en ağır dizi sahnelerinden biri olarak görülüyor.

Dün akşam İçerde'nin hemen ardında reytinglerde ikinci sırada yer alan ATV'nin Kırgın Çiçekler dizisi, Umut bebeğin sahnesiyle izleyiciyi derinden sarstı. Leğende boğularak öldüğü anlaşılan bebeğin sahnesi, eleştirmenler tarafından psikoloji bozucu bulundu. İzleyiciler ise son zamanların en ağır dram sahnelerinden olduğu yorumunu yaptı.

İÇERDE'Yİ YAKALAYABİLİR

Kader'in kardeşi Umut'un durumu haftalardır merakla bekleniyordu. Kimse bu kadar ağır bir sonunun olacağını tahmin etmemişti. Bu vurucu sahnenin etkisinden olacak ki, Kırgın Çiçekler geçen haftaya göre reytinglerini arttırdı. İçerde'nin ardında yer alan dizi, birinci sıraya çok yaklaştı.

Haberin Devamı

Dün akşam 62. bölümü yayınlanan ATV'nin Kırgın Çiçekler dizisinin yeni fragmanı da çıktı. Yeni bölümde travmanın yankıları çok can yakacak!

KIRGIN ÇİÇEKLER 62. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümde, kızlar tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür. Sabıkalı olacakları düşüncesiyle korku içinde kalırlar. Nazan, teyzesinden paraların yerini öğrenemediği için iş bulmak zorunda kalır. Defne ve Serkan'dan çaresizliğini gizleyerek yönetici olarak iş bulduğunu söyler. Meral giderek Mert'le yakınlaşır. Songül, babasına eziyet eden Selin'le kavga eder. Banu ve Mesude okuldaki zehirlenme olayı yüzünden iş bağlantılarını kaybeder. Banu depresyona girerek Kader'den yardım ister. Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yaptı.