Gündem Kısmetse Olur yeni bölümde neler oldu?

Kısmetse Olur yeni bölümde neler oldu?

13.04.2016 - 08:55 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da bu hafta ortam giderek gerginleşiyor. Pazar akşamı yayınlanan bölümde Nur Erkoç'un elenmesinden sonra Kısmetse Olur evinde işler iyice karıştı. Diğer yandan Semih, Ayça'ya olan duygusunu itiraf edince bakın neler oldu? İşte Kısmetse Olur 15 nisan çarşamba 151. bölümü ve son bölümde yaşanan olaylar haberimizde.

Kısmetse Olur yeni bölümde neler oldu

Kısmetse Olur'da yeni bölüm sürprizleri gelmeye deavm ediyor. Kısmetse Olur evinde Semih, Ayça'ya olan duygularını itiraf edecek ve Semih'in itirafı ortalığı fena karıştıracak. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Geçen hafta; Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 10 Nisan 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eve veda eden isim gelin adayları arasından Nur Erkoç oldu. Nur Erkoç'un elenmesinin ardından eve gelen gelin adayı Daniela Grajdeanu oldu. Daniela'nın tekrar eve geri dönmesi gelinler evinde şaşkınlık yarattı. 10 bin liralık çekin damat adayı Emre’ye gitti.

Hazal ve Emre, fanlarıyla kahvaltı yaptı!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler oldu

Hazal ve Emre çifti, fanlarına özel birlikte kahvaltı hazırlayarak onları ağırladılar. HazEm çiftinin ilk kahvaltı heyecanı...

Dani, Cansu'nun üzerine gidiyor!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler oldu

Tankut'un duygularında net olmayışı Cansu ve Dani arasındaki gerginliği giderek arttırıyor! Daniella, Cansu'yu karşısına alıyor!

Haberin Devamı

Ayça ve Batuhan'ın aileleri bir araya geliyor!

Kısmetse Olur yeni bölümde neler oldu

Ailelerin bir araya gelmesi, Ayça ve Batu arasındaki buzları eritebilecek mi? Batu, yaşananlardan sonra Ayça'dan af diliyor!

ELENEN GELİN ADAYI NUR ERKOÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı. Nur Erkoç boşandığı eşinin adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi. 23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

YENİ GELEN GELİN ADAYI DANİELLA GRAJDEANU KİMDİR?

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.

Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

Yazarlar