Gündem Kızım dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadı? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kızım dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadı? Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

04.01.2019 - 10:08 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 16. yeni bölüm bu akşam yayınlanmadı. Kızım dizisi takipçileri yeni bölüm neden yayınlanmadı sorusuna yanıt aramaya başladı. Yeni yılın ilk haftasında birçok dizi ve program yeni bölümlerini yayınlamazken Kızım dizisi de bu kervana katıldı. Peki Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kızım dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadı Kızım 16. bölüm ne zaman yayınlanacak

TV 8'in Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Kızım, geçtiğimiz hafta heyecan dozu yüksek bir bölüm ile seyircisiyle buluştu. Peki izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği 16. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kızım dizisinin normalde bugün yayınlanması gereken 16. bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak. Dizinin 16. yeni bölümünden fragman da yayınlanmadı. Kızım 16. bölüm fragmanı yayınlandığında sayfamızdan izleyebilirsiniz. Kızım dizisinin yeni bölümü ile 11 Ocak Cuma akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

KIZIM 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Candan'ın kendisinden uzaklaşmasıyla ilk şokunu yaşayan Demir, Öykü'nün velayetini de annesine kaptırmasıyla ikinci kez yıkıldı.

Demir'in Öykü'nün gerçek babası olup olmadığını anlamak için yaptırdığı DNA testinin sonucunu öğrenmeden zarfı yırtıp attı ama Öykü bu duruma oldukça kırıldı ve seçimini de bu sebeple annesinden yana yaptı.