Gündem Kocamın Ailesi 48. bölümde nefes kesen sahne! - İzle

Kocamın Ailesi 48. bölümde nefes kesen sahne! - İzle

04.06.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

FOX'ta dün akşam ekrana gelen Kocamın Ailesi son bölümde heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünde Güneş’le Tarık ellerinde ne yapacaklarını bilmedikleri bir evle iki aile arasında sıkışıp kalırlar. İşte Kocamın Ailesi 48. bölüm ve detayları...

Kocamın Ailesi 48. bölümde nefes kesen sahne - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi izleyiciyi yine ekrana kilitledi. Kocamın Ailesi yeni bölümünde işler iyice karıştı. Nefes kesen sahneleriyle dillerden düşmeyen dizi Kocamın Ailesi 48. bölümü yayınlandı. Dizi hakkında özet ve ayrıntıları sizler için derledik.Ayrıca 'Kocamın Ailesi' adlı diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Miray karakterini canlandıran Seray Kaya diziye veda etti.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kocamın Ailesi 48. Bölüm Fragmanı - İzle



Kocamın Ailesi 48. Bölüm Özeti

Güneş’le Tarık ellerinde ne yapacaklarını bilmedikleri bir evle iki aile arasında sıkışıp kalırlar. Mukadder bir yandan oğlundan ayrılmayacağına sevinirken diğer yandan Güneş açısından kaygılanmakta. Şeniz, kocasının peşinden tüm İstanbul’u dolaşırken annesiyle ilgili aldığı haberle yıkılır. Rıza’nın başına gelenler ise Şeniz’in dünyasını karartacaktır.

Bölüm Tarihi: 04/06/2015

Fox Tv'deki sevilen dizi 'Kocamın Ailesi'nden bir ayrılık haberi daha geldi. Seray Kaya diziye veda edeceğini açıkladı.

DİZİNİN MİRAY'I VEDA ETTİ

Daha önce dizinin başrol oyuncularından Selen Seyven ayrılmış yerine Yeliz Kuvancı dahil olmuştu. Şimdi de Miray karakterini canlandıran Seray Kaya diziden ayrıldı.

YEŞİM SALKIM KAFALARI KARIŞTIRDI

Bu haberi dizinin yapımcısı sosyal medya hesabından duyurdu. Dizide rol alan Yeşim salkım'ın bu açıklamayı paylaşıp " Bu açıklama yeterli olucaktır sanırım. Artık herkes bir dizinin yapımcısının 'PATRON' olduğunu anlarsa iyi olur " yazması dikkat çekti.