Gündem Kocamın Ailesi 56. bölümde Pelin kaçırıldı!-izle

Kocamın Ailesi 56. bölümde Pelin kaçırıldı!-izle

04.11.2015 - 14:15 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kocamın Ailesi 56. bölüm ile ekrana geldi. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde Pelin, babasıyla yurt dışına çıktı. Tülay'ın bu durumdan haberi yoktu. Kocamın Ailesi son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Kocamın Ailesi 56. bölümde Pelin kaçırıldı-izle

Pelin babasıyla gitmeyi mi seçti? Kızını kaybeden Tülay’la Cücü’nün arası giderek gerilmekte. Köşeye sıkışan Cücü’nün seçimi, herkesi daha üzmekten başka bir işe yaramadı.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güneş’le Tarık’ın geçmişi aydınlatma çabaları, küçük bir çocukla hayatlarının kesişmesine neden oluyor. Mukadder, Hikmet ve Rıza ise sonunda evlatlarının kaderini belirleyen isme ulaşıyor.

KOCAMIN AİLESİ 56. BÖLÜM FRAGMANI

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Balayına uğurlanan çiftin ardından Mukadder'le Cücü, Tarık'la Rıza'yı yurda kimin bıraktığını öğrenmenin peşine düşer. Ancak onlardan daha erken davranan başkaları da vardır. Rıza'nın peşinde olduğu şey ne?

Güneş'le Tarık'ın başbaşa geçirdikleri balayına Ar ailesi de gelirse ne olur? Herşeyini kaybeden Hakan ise, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez.